Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στην Κέρκυρα: Με σιδερόβεργα σκότωσε ο 52χρονος πατέρας την κόρη του

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Με σιδερόβεργα σκότωσε ο 52χρονος πατέρας την κόρη του

Ο 52χρονος, το βράδυ της Τρίτης, μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο προσκήνιο για τη δολοφονία της 29χρονης κοπέλας στην Κέρκυρα από τον ίδιο της τον πατέρα.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ο οποίος ομολόγησε χθες, το έγκλημα, την χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι  με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της ενώ στη συνέχεια την έθαψε στην αυλή του.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, όπως αναφέρει το corfutvnews.gr , σημειώνεται ότι:«Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής στην Κέρκυρα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος 52χρονου αλλοδαπού, συγγενικού προσώπου της 29χρονης, ο οποίος συνελήφθη χθες (02-01-2019)».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως  ο 52χρονος, το βράδυ της Τρίτης (01.01.2019), μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο (σιδερόβεργα) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η προανάκριση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024