Η φοβερή επιστολή του Κιμ στον Τραμπ και η… υπόσχεση
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε σήμερα ότι έλαβε μια «φοβερή» επιστολή από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, με τον οποίο «πιθανόν» θα ξανασυναντηθούν σύντομα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε σήμερα ότι έλαβε μια «φοβερή» επιστολή από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, με τον οποίο «πιθανόν» θα ξανασυναντηθούν σύντομα.
«Μόλις έλαβα μια φοβερή επιστολή από τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Έχουμε πραγματικά αποκτήσει μια πολύ καλή σχέση. Πιθανόν θα έχουμε άλλη μια συνάντηση» δήλωσε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, όπου διευκρίνισε εντούτοις ότι δεν υπάρχει «καμία επείγουσα ανάγκη».
Ο Ντόναλντ Τραμπ υπεραμύνθηκε των διαπραγματεύσεών του με τον Κιμ και επισήμανε ότι δεν έδωσε ποτέ έμφαση στην ταχύτητα της διαδικασίας αποπυρηνικοποίησης της Πιονγκγιάνγκ.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.