
Τσιόδρας : Εκλογές σε περίπτωση που αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού σχολίασε τη δήλωση Τζανακόπουλου περί κυβέρνησης μειοψηφίας
Εκλογές σε περίπτωση που οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν από την κυβέρνηση ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, υπενθυμίζοντας δήλωση του κ. Θεοδωράκη από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ο κ. Τσιόδρας σχολίασε τη δήλωση του κ. Τζανακόπουλου, που υποστήριξε ότι εάν το κόμμα του Πάνου Καμμένου αποχωρήσει από την κυβέρνηση, η χώρα θα οδηγηθεί σε κυβέρνηση με ψήφο ανοχής, φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα την Ισπανία.
«Θυμίζω τη δήλωση Θεοδωράκη από τη ΔΕΘ, ότι αν οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές», έγραψε ο κ. Τσιόδρας.
- Η πετρελαϊκή κρίση θα είναι «πολύ χειρότερη» τον Απρίλιο, δηλώνει ο επικεφαλής του ΔΟΕ
- Η πολιτική του Λανουά με την βαθμολόγηση των ξένων διαιτητών
- Κρήτη: «Η μέρα θα γίνει νύχτα, να το τώρα» – Τρομοκρατημένη γιαγιά βλέπει τον «κόκκινο» ουρανό και κάνει τον σταυρό της
- Αποτροπιασμός: Ανήμερα της Ημέρας Τρανς Ορατότητας ο Λευκός Οίκος επιτίθεται στους ΛΟΑΤΚΙ+
- Τέμπη: Με εντάσεις, ισχυρή αστυνομική παρουσία και αντιδράσεις η δίκη – «Η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της»
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στις 18:00 αντί για τις 20:00 ο 3ος ημιτελικός της Novibet Volley League

