Ψαρόνια «χορεύουν» με μαεστρία πάνω από την έρημο Νεγκέβ
Τα πουλιά, τα οποία έχουν έρθει από τη Ρωσία και την ανατολική Ευρώπη, σχηματίζουν σκοτεινά σχήματα που αλλάζουν και είναι γνωστά ως ο χορός των ψαρονιών, καθώς πετούν στον ουρανό του νότιου Ισραήλ.
Ψαρόνια που ξεχειμωνιάζουν στο Ισραήλ κάνουν έναν εντυπωσιακό εναέριο χορό κάθε πρωί τις δύο τελευταίες εβδομάδες πάνω από την έρημο Νεγκέβ.
Τα πουλιά, τα οποία έχουν έρθει από τη Ρωσία και την ανατολική Ευρώπη, σχηματίζουν σκοτεινά σχήματα που αλλάζουν και είναι γνωστά ως ο χορός των ψαρονιών, καθώς πετούν στον ουρανό του νότιου Ισραήλ.
Τα ψαρόνια συγκεντρώνονται μαζί για να είναι ασφαλή λόγω του πλήθους τους και οι στροβιλισμοί τους είναι για να προκαλούν σύγχυση στα αρπακτικά που τα απειλούν.

- Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας άνδρας που παρουσιαζόταν ως συνεργάτης της Lady Gaga
- Eurovision 2026: Akylas, θεωρία συνωμοσίας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και η «κατάρα» της 6ης θέσης
- Ρόδος: Σύλληψη ζευγαριού για μπαράζ κλοπών και απόπειρες διαρρήξεων
- 10 Χρόνια Spotawheel : «Ένα βήμα μπροστά, αλλά πάντα δίπλα σου»
- Ηλιούπολη: Παρέμβαση Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τη δημοσιοποίηση σημειωμάτων που αποδίδονται στις 17χρονες
- Ισραηλινά ΜΜΕ: «Θα παραιτηθεί ο Αταμάν όπως υποσχέθηκε;»
- Ιαπωνία: Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε το Τοχόκου
- Μισθοί: Ευρώπη δύο ταχυτήτων – Χαμηλά στην κατάταξη η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442