Τι ισχύει από σήμερα για MMM, τράπεζες και καταστήματα
Σε φυσιολογικούς ρυθμούς μπαίνουν από σήμερα 2 Ιανουαρίου οι περισσότεροι εργαζόμενοι. Για κάποιους πάντως, υπάρχουν εξαιρέσεις που θα ισχύσουν ως το τέλος της εβδομάδας, όπως στην περίπτωση των εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς.
Σε φυσιολογικούς ρυθμούς μπαίνουν από σήμερα 2 Ιανουαρίου οι περισσότεροι εργαζόμενοι. Για κάποιους πάντως, υπάρχουν εξαιρέσεις που θα ισχύσουν ως το τέλος της εβδομάδας, όπως στην περίπτωση των εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς.
Μέσα Μεταφοράς
Έκτακτο πρόγραμμα ισχύει στα δρομολόγια του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.
Για τη Γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) έως και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 θα ισχύουν ειδικά δρομολόγια για τη γραμμή του ΗΣΑΠ.
Από Τετάρτη 2 έως και Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019: Δρομολόγια ανά 7,5′
Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019: Κανονικά δρομολόγια (ανά 10,5′ μεταξύ 5:30 – 23:30 και ανά 15′ τις υπόλοιπες ώρες)
Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019: Δρομολόγια ανά 12,5′
Στις γραμμές 2 και 3 ειδικά δρομολόγια ισχύουν έως και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 στο Μετρό (γραμμές 2 & 3).
Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019: Ανά 5′ μεταξύ 6:00 – 18:00 και ανά 10′ τις υπόλοιπες ώρες.
Πέμπτη 3 και Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019: Ανά 4′ μεταξύ 12:30 – 18:00 (4,5′ στη γραμμή 3), ανά 5′ μεταξύ 9:00 – 12:30 και 18:00 – 20:00 και ανά 10′ τις υπόλοιπες ώρες.
Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019: Κανονικά δρομολόγια (ανά 7′ μεταξύ 9:00 – 17:00 και ανά 10′ τις υπόλοιπες ώρες).
Επίσης τα δρομολόγια μεταξύ 00:20 – 2:20 τα ξημερώματα Σαββάτου και Κυριακής πραγματοποιούνται ανά 15′.
Δρομολόγια του Τραμ
Έως και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 θα ισχύουν ειδικά δρομολόγια για τη γραμμή του Τραμ.
Τετάρτη 2 έως και Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019: Δρομολόγια ανά 20′ μεταξύ 6:30 – 00:30 (ανά 10′ στο τμήμα Μουσσών – Κασομούλη), ανά 25′ μεταξύ 5:30 – 6:30.
Επίσης, μεταξύ 00:30 – 2:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου και της Κυριακής, τα δρομολόγια πραγματοποιούνται πάντα ανά 40′ (ανά 20′ στο τμήμα Μουσσών – Κασομούλη)
Υπενθυμίζεται πως επ’ αόριστον δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα Σύνταγμα – Κασομούλη.
Κανονικά οι Τράπεζες
Κανονικά θα λειτουργήσουν από σήμερα οι τράπεζες σε όλη την χώρα.
Κλειστά τα καταστήματα
Κλειστά παραμένουν σήμερα Τετάρτη τα καταστήματα, καθώς οι επιχειρήσεις πραγματοποιούν την καθιερωμένη απογραφή. Τα καταστήματα θα είναι και πάλι ανοιχτά με το κανονικό τους ωράριο λειτουργίας από αύριο Πέμπτη 3 Ιανουαρίου.
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- O 89χρονος μετά τον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στη Λουκάρεως και άνοιξε πυρ – Τέσσερις τραυματίες
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
- Σάμος: Στάχτη 20 στρέμματα μετά από φωτιά στη δυτική πλευρά του νησιού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442