Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στον Πειραιά: Πού στρέφονται οι έρευνες

Δολοφονία στον Πειραιά: Πού στρέφονται οι έρευνες

Το θύμα φέρεται να ενεπλάκη σε καβγά με τον δράστη κατά την είσοδό του στο μαγαζί, για τα μάτια μιας κοπέλας. Ο νεαρός βγήκε έξω, όπου τον ακολούθησε ο δράστης ο οποίος τον πυροβόλησε εξ επαφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε

Με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και εξέταση του οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προσπαθούν οι αξιωματικοί της ασφάλειας να εντοπίσουν τον άνδρα που δολοφόνησε τον 21χρονο, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό μαγαζί στην οδό Κολοκοτρώνη 115 στον Πειραιά.

Το θύμα φέρεται να ενεπλάκη σε καβγά με τον δράστη κατά την είσοδό του στο μαγαζί, για τα μάτια μιας κοπέλας. Ο νεαρός βγήκε έξω, όπου τον ακολούθησε ο δράστης ο οποίος τον πυροβόλησε εξ επαφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο 21χρονος διακομίσθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο στήθος στο Τζάννειο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν άτομα που βρισκόταν στην περιοχή, ενώ η γυναίκα που ήταν μαζί με το θύμα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ακόμη δεν μπορεί να δώσει πληροφορίες στις Αρχές.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο εντόπισαν δύο κάλυκες. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024