Οι πρωταθλητές Γερμανίας προσπάθησαν να αποκτήσουν ένα από τα μεγαλύτερα νεαρά αστέρια της Τσέλσι αλλά οι Λονδρέζοι αρνήθηκαν την υψηλότατη προσφορά της.
Ο Χάντσον Οντόι, είναι ένα από τα πιο καυτά prospect του αγγλικού ποδοσφαίρου σε ηλικία κάτω των 18 ετών. Ο Νεαρός εξτρέμ ήδη ξεχωρίζει με τα καμώματά του και ήταν μέλος της Εθνικής Αγγλίας Κ17 που στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου.
Οι Βαυαροί που βρίσκονται σε φάση ανανέωσης με τη φυγή των Ριμπερί και Ρόμπεν να είναι τελεσίδικη στο τέλος της σεζόν, κατέθεσαν πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ για τον 18χρονο εξτρέμ, αλλά εισέπραξαν την αρνητική απάντηση από τους Μπλε του Λονδίνου, οι οποίοι κοστολογούν τον νεαρό κοντά στα 45 εκατ. ευρώ.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.