Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έκανε πράξη την υπόσχεση που έδωσε και αποτέλεσε κινητήριο μοχλό στην άνετη επικράτηση των Θάντερ επί των Μάβερικς 122-102. Ήρεμο βράδυ για τον Λούκα Ντόντσιτς.
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έκανε πράξη την υπόσχεση περί καλύτερης απόδοσης στο δεύτερο παιχνίδι της Οκλαχόμα Σίτι με το Ντάλας σε διάστημα 24 ωρών, προσθέτοντας άλλο ένα τριπλ-νταμπλ και δείχνοντας το δρόμο για την εμφατική νίκη των Μάβερικς με 122-102. Ο Γουέστμπρουκ τελείωσε το ματς με 32 πόντους, 11 ριμπάουντ, 11 ασίστ, ενώ για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν και οι Πολ Τζορτζ (22 πόντοι), Τζέραμι Γκραντ (16 πόντοι) και Στίβεν Ανταμς (12 πόντοι).
Η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν προηγήθηκε με 18-5 στο 7′, γεγονός που αποδείχθηκε καθοριστικό για την πορεία του αγώνα, αφού πατώντας πάνω στη διαφορά αυτή κατάφερε να φτάσει μέχρι και στο 53-32 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και να κρατήσει το σκορ στο ίδιο επίπεδο μέχρι τέλους. Η Οκλαχόμα Σίτι προκάλεσε μάλιστα 29 λάθη (ρεκόρ ομάδας) και έβαλε 36 πόντους από αυτά, σε ένα βράδυ δεν έμεινε ούτε μία φορά πίσω στο σκορ.
Τέλος, ο Χάρισον Μπαρνς (25 πόντοι, 7/9 τρίποντα) ήταν ο κορυφαίος των Μάβερικς, ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς είχε 17 πόντους σε 23 λεπτά.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.