Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι «Big Three» του Γκόλντεν Στέιτ «άλωσαν» το Πόρτλαντ

Οι «Big Three» του Γκόλντεν Στέιτ «άλωσαν» το Πόρτλαντ

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας, τον Σόχελ Ράνα, τα επτά από τα θύματα είναι υποστηρικτές της κυβέρνησης και πέντε προέρχονται από τον αντιπολιτευόμενο συνασπισμό.

Όταν οι Κέβιν Ντουράντ, Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον είναι «καυτοί» και οι τρεις την ίδια μέρα, τότε είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να έχει τύχη απέναντι στο Γκόλντεν Στέιτ.

Στο ματς του Πόρτλαντ, οι πρώτοι δύο είχαν από 25 πόντους, με τον τρίτο να προσθέτει 32(!) και έτσι οι Γουόριορς επικράτησαν των Μπλέιζερς με 115-105. Ετσι βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 24-13 και είναι 2οι πίσω από το Ντένβερ που έχει 23 – 11.

Οι νικητές τελείωσαν το ματς με 12/25 τρίποντα και 27 ασίστ, εκ των οποίων τις οκτώ ο Κάρι, πέντε ο Ντουράντ και 6 ο Γκριν.

Αξίζει να πούμε ότι ο Αντρέ Ιγκουοντάλα πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 12 λεπτά, κι αυτό καθώς αποβλήθηκε στο φινάλε του ημιχρόνου. Ο έμπειρος φόργουορντ εκνευρίστηκε από τη μη καταλογισμό ενός φάουλ και έτσι με το τη λήξη του χρόνου… εκσφενδόνισε την μπάλα στην εξέδρα.

Από την πλευρά τους οι διαιτητές θεώρησαν ότι η κίνηση του Ιγκουοντάλα ήταν επιθετική και θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό σε κάποιον θεατή. Ετσι αποβλήθηκε και δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο.

Από το Πόρτλαντ 40 πόντους είχε ο Λίλαρντ όμως δεν αποδείχθηκαν αρκετοί. Από εκεί και πέρα για τους γηπεδούχους ακομη ο Νούρκιτς είχε 21π. ενώ ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ έμεινε στους 14.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024