Τη λύση της συνεργασίας της με τον Χαβιέ Ρατάν- Μέις ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.
Ο Καναδός γκαρντ δεν είχε ικανοποιήσει τον Μπάνκι και αποφασίστηκε να διακοπεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο των δυο πλευρών.
Μάλιστα ζήτησε ο ίδιος ο παίκτης να αποχωρήσει, καθώς θέλει να διεκδικήσει κάποιο συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Οι παράγοντες της «Ένωσης», που έτσι κι αλλιώς αναζητούν τον αντικαταστάτη του εδώ και μέρες δέχθηκαν αμέσως να λυθεί η συνεργασία κι έτσι ο Καναδός παίκτης αποτελεί παρελθόν.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.