Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας - Νέο χτύπημα της μοίρας

Συγκλονίζει ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας – Νέο χτύπημα της μοίρας

Ανείπωτος ο πόνος στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας από τη Ρόδο που βρέθηκε δολοφονημένη

Ανείπωτος ο πόνος στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας από τη Ρόδο που βρέθηκε δολοφονημένη. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και ο αδερφός της, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν τον χαμό της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ANT1 ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ο μικρότερος αδερφός της τη ζητάει συνεχώς. «Όταν τον ρώτησαν συγγενείς και φίλοι τι θέλεις να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης, λέει ‘θέλω να μου φέρει την αδερφή μου, την Ελένη’. Τι να πω; Μακάρι τα προγράμματα, τα σχέδια και τα όνειρα κάθε ενός γονιού να πραγματοποιούνται και να μην υπάρχουν αυτά τα δυσάρεστα».

Στο Διδυμότειχο για το μνημόσυνο έφτασαν συγγενείς, φίλοι, συμφοιτητές της αδικοχαμένης Ελένης, καθώς και άνδρες του Λιμενικού Σώματος από τη Ρόδο που όλο αυτό το διάστημα πάλεψαν να συνδέσουν τα κομμάτια του παζλ της δολοφονίας.

Όμως, οι τραγικοί γονείς πέρα από τον ανείπωτο πόνο είχαν να διαχειριστούν ένα ακόμη χτύπημα της μοίρας. Συγκεκριμένα, φίλος της οικογένειας που έφτασε στο Διδυμότειχο για το μνημόσυνο, έχασε τη ζωή του, καθώς λίγη ώρα πριν την τελετή παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

«Ξεκίνησε από το ξενοδοχείο να έρθει στο σπίτι μας με τα πόδια, τον παρέσυρε ένα αυτοκίνητο και τελικά κατέληξε. Έκανε τόσα χιλιόμετρα για να έρθει για τα 40 της Ελενίτσας και έπαθε αυτό που έπαθε» είπε ο κ. Τοπαλούδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Την ίδια ώρα, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος και των δύο κατηγορουμένων που φαίνεται να θέτει νέα δεδομένα, η αστυνομία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, εξετάζει στοιχεία με βάση τα οποία τα άτομα που είχαν βιάσει την 21χρονη φοιτήτρια το 2017 διατηρούσαν φιλικούς δεσμούς με τον έναν εκ των κατηγορουμένων για τον θάνατό της.

Τη σύνδεση αυτή επιβεβαιώνει και ο θείος του θύματος και δικηγόρος τής οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, τονίζοντας ότι «η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της, όπως πρέπει, όταν είχαν επισκεφτεί το αστυνομικό τμήμα για το καταγγείλουν».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της. Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ».

Μετά από όλα αυτά διεξάγεται έλεγχος για το αν οι αστυνομικοί διενήργησαν τα δέοντα όταν η άτυχη κοπέλα τούς ενημέρωσε για τον βιασμό της, ενώ σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες το γεγονός ότι η Ελένη δεν προχώρησε στην καταγγελία των βιαστών της, δεν αποκλείεται να «ενθάρρυνε» τη μετέπειτα συμπεριφορά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024