Ποτάμι για εγκαίνια Μετρό Θεσσαλονίκης: Κακοστημένη προεκλογική κωμωδία
«Κακοστημένη κωμωδία» χαρακτηρίζει το Ποτάμι το άνοιγμα στο κοινό του σταθμού του μετρό Θεσσαλονίκης «Συντριβάνι» παρουσία του πρωθυπουργού
«Κακοστημένη κωμωδία» χαρακτηρίζει το Ποτάμι το άνοιγμα στο κοινό του σταθμού του μετρό Θεσσαλονίκης «Συντριβάνι», παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
«Οι Θεσσαλονικείς, ούτε για το ”Ασημένιο Βέλος” κόβουν εισιτήριο, ούτε για το μετρό. Πολύ περισσότερο δεν κόβουν εισιτήριο για τις κακοστημένες προεκλογικές κωμικές παραστάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τους Τσίπρα-Σπίρτζη», αναφέρει το Ποτάμι.
- «Θέλημα Θεού; Προφητεία;» – Μέσι και Λουίς ντε λα Φουέντε για το viral κλικ με τον Γιαμάλ – «Μοιραία μαζί»
- Macron, Merz Push to Revive Franco-German Defense Ties
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Συναγερμός για φωτιά στα Χανιά – Ήχησε το 112
- Άνοιξε η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιες οφειλές υπάγονται, πώς υποβάλλονται οι αιτήσεις
- Greece Extends Deadlines for Home Energy Upgrade Schemes
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442