
Πλήγμα για τη Γιουβέντους, χάνει τρεις μήνες τον Κουαδράδο
Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Χουάν Κουαδράδο της Γιουβέντους και θα μείνει στα... πιτς για τρεις μήνες
Ο Χουάν Κουαδράδο χειρουργήθηκε σήμερα (28/12) στο αριστερό γόνατο, τραυματισμό που αποκόμισε παίζοντας με τη Γιουβέντους στο Champions League. Ο άσος της πρωταθλήτριας Ιταλίας υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική επέμβαση στη Βαρκελώνη, για το τραύμα που υπέστη στο παιχνίδι εναντίον της Γιουνγκ Μπόις.
Αυτό ανακοινώθηκε από τη Γιουβέντους, μέσω της ιστοσελίδας της. Η επέμβαση χαρακτηρίστηκε «απόλυτα επιτυχής» και ο παίκτης θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης τις επόμενες ημέρες, ενώ θα λείψει από τις υποχρεώσεις του συλλόγου του για περίπου τρεις μήνες.
Ο Κουαδράδο είναι ένα από τα σημαντικά κομμάτια του ροτέισον της πρωταθλήτριας Ιταλίας μαι και μέχρι τώρα είχε αρκετά ενεργό ρόλο μετρώντας 16 συμμετοχές ένα γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.
- Μαρινάκης στη Λίγκα: «Δεν επιτρέπεται η ΕΠΟ να εκλέξει Πρόεδρο, απαγορεύεται»
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε και ο πατέρας μετά τη σύζυγο και το βρέφος – Πώς συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο
- Η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση του Αλέξη Τσίπρα με τα μέλη της ΕΛΑΣ – Μια διαφορετική πολιτική λειτουργία ξεκινά
- Οι ενδεκάδες του σπουδαίου ημιτελικού του Μουντιάλ μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής
- Η τρομακτική στιγμή που τρένο περικυκλώνεται από την φωτιά που κατακαίει το Οντάριο του Καναδά [βίντεο]
- Οι «βέροι» Γερμανοί: Σε προεκλογική εκδήλωση του AfD έψαλαν τον ύμνο της Ανατολικής Γερμανίας




