Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορυφώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά

Κορυφώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά

Συναυλία με τους τραγουδιστές Ειρήνη Παπαδοπούλου και BO, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 13:00 στη Μαρίνα Ζέας, μπροστά από το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, ενώ μια ώρα νωρίτερα (στις 13:00) ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς θα παρουσιάσει την παιδική μουσική παράσταση «Πες μου τ΄ όνομά σου» στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΣΙΝΕΑΚ»

Συναυλία με τους τραγουδιστές Ειρήνη Παπαδοπούλου και BO, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 13:00 στη Μαρίνα Ζέας, μπροστά από το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Υπενθυμίζεται ότι η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά «Κανάλι Ένα» 90,4 FM.

Παιδική μουσική παράσταση με τον Φοίβο Δεληβοριά

Επίσης, την ίδια μέρα, στις 12:00, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΣΙΝΕΑΚ» (Καραΐσκου, 102, πλατεία Κοραή) ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς θα παρουσιάσει την παιδική μουσική παράσταση «Πες μου τ΄ όνομά σου».

Η παιδική παράσταση πραγματοποιείται από τον Ο.Π.Α.Ν. στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά, που θα ερμηνεύσει και θα παίξει κιθάρα, συμμετέχει η Νεφέλη Φασούλη και  ο πολυοργανίστας, Γιώργος Κατσάνος.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024