Στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους θα δουν το υπόλοιπο του επιδόματος θέρμανσης 2017-2018 οι δικαιούχοι της Α΄ Κλιματικής Ζώνης και το κοινωνικό μέρισμα περίπου 230.000 δικαιούχοι.

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί το επιπλέον έκτακτο επίδομα θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο 2017-2018 στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων της Α΄ Κλιματικής Ζώνης της χώρας και των κατοίκων των ορεινών Δήμων της Β΄ Κλιματικής Ζώνης.

Η Υπουργική Απόφαση που υπογράφεται από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη και την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, προβλέπει ότι για τους δικαιούχους της Α΄ Κλιματικής Ζώνης το ποσό της επιδότησης αυξάνεται για τη χειμερινή σεζόν 2017-2018 στα 0,25 ευρώ ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης, ενώ στις υπόλοιπες ζώνες παραμένει 0,125 ευρώ ανά λίτρο. Στην Α΄ Κλιματική Ζώνη συμπεριλαμβάνονται οι Νομοί Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κοζάνης, Σερρών και Φλώρινας.

Επίσης, σήμερα θα δουν τα χρήματα του κοινωνικού μερίσματος στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς περίπου 230.000 δικαιούχοι, οι οποίοι υπέβαλαν την αίτησή τους μετά τις 12 Δεκεμβρίου ή είχαν εντοπιστεί λάθη στην δήλωση IBAN ή στο ΑΦΜ τους.

Με τις πληρωμές αυτές θα ολοκληρωθεί η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος για το 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας