
Τσιτσιπάς : «Θα παίξουμε με καρδιά και ψυχή στο Hopman Cup»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη συμμετοχή του στο Hopman Cup και τη συνεργασία του με τη Μαρία Σάκκαρη
Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, αρχίζει στο Περθ της Αυστραλίας το Hopman Cup 2019, με την Ελλάδα να συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της και μάλιστα με το καλύτερο ντουέτο που διέθετε ποτέ. Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημιούργησαν ομάδα και θα αγωνιστούν κόντρα σε κορυφαίους τενίστες, όπως ο Ρότζερ Φέντερερ και η Σερένα Γουίλιαμς. Σε δηλώσεις του σε εφημερίδα της Αυστραλίας (The West Australian) ο 20χρονος έλληνας τενίστας, αναφέρθηκε στην επικείμενη διοργάνωση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δεν έχω ξαναπαίξει μεικτό με την Μαρία, αλλά έχουμε προπονηθεί μαζί κατά το παρελθόν. Εμείς θα παίξουμε με καρδιά και ψυχή για να νικήσουμε. Θα ήταν ένα ιδανικό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά αν νικήσουμε», ανέφερε για την συνεργασία του με την Σάκκαρη και πρόσθεσε: «Μου αρέσει όταν μπαίνω σε κάποιο τουρνουά να έχω χαμηλές προσδοκίες και να βλέπω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα δούμε στο τέλος τι θα συμβεί».
Για το γεγονός ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ρότζερ Φέντερερ, σχολίασε: «Ήδη το σκέφτομαι και χαμογελάω. Κάνω εικόνα στο μυαλό μου το πώς θα είναι να μοιράζομαι το ίδιο γήπεδο με αυτόν. Αποτελεί προνόμιο για μένα το να παίξω με έναν τόσο σπουδαίο τενίστα. Ο Φέντερερ δεν αποτελεί μόνο έμπνευση, αλλά πιστεύω ειλικρινά πως έχει παίξει ρόλο στην ανάπτυξή μου όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζω να πιέζω τον εαυτό μου καθημερινά για να πετύχω αυτά που εκείνος έχει πετύχει και πιστεύω πως αν βρεθώ στη θέση του μια μέρα, θα είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Γι’ αυτό δουλεύω κάθε ημέρα της ζωής μου».
- Εφιάλτης πίσω από κλειστές πόρτες στον Βόλο: Γονείς χτυπούσαν τα παιδιά τους με μαστίγιο – Δεν τους έδιναν ούτε νερό
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0: Προκρίθηκαν στους τελικούς οι «πράσινοι»
- H Κίνα ελπίζει να κερδίσει από τον πόλεμο στο Ιράν – Περιμένοντας την αμερικανική αυτοκρατορία να καταρρεύσει
- Υπογράφεται την Παρασκευή (3/4) η σύμβαση για το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού (pics)
- Φρικιαστικό περιστατικό στη Νέα Υόρκη: Νεκρό βρέφος 7 μηνών στο καρότσι του από πυροβολισμούς
- Κακοκαιρία Erminio: Πάνω από 1.100 κλήσεις στην Πυροσβεστική σε όλη την Ελλάδα – 752 μόνο στην Αττική


