Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπίσεσβαρ : «Στον ΠΑΟΚ μου αρέσουν τα πάντα»

Μπίσεσβαρ : «Στον ΠΑΟΚ μου αρέσουν τα πάντα»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ απάντησε στις ερωτήσεις που του έκανε ο Βασίλης, ένας μικρός φίλος του Δικέφαλου

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη καθώς απέναντί του δε βρέθηκαν δημοσιογράφοι αλλά ο Βασίλης, ένας μικρός φίλος του ΠΑΟΚ τον οποίο υποδέχθηκε ο Ολλανδός στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Από πέρυσι ο Δικέφαλος έχει καθιερώσει την ενότητα «Junior Reporter» στην οποία μικροί φίλοι της ομάδας «ανακρίνουν» κάποιους παίκτες!

Η κουβέντα πήγε από την παρουσία του Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ έως την παιδική του ηλικία και το πως ξεκίνησε την καριέρα του, ενώ στο τέλος έκανε και ένα αναμνηστικό δώρο στον μικρό επίδοξο ρεπόρτερ.

-Πότε ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο;

«Ήμουν περίπου πέντε χρονών όταν εντάχθηκα σε έναν σύλλογο. Πριν από αυτό έπαιζα με τους φίλους μου έξω από το σπίτι μου, μετά το σχολείο. Ήμουν περίπου 5-6 χρονών».

-Ποια ήταν η πρώτη σου ομάδα;

«Η πρώτη μου ομάδα, ήταν μια μικρή ομάδα, πολύ κοντά στο σπίτι μου, καθώς οι γονείς μου είπαν ότι δεν είμαι αρκετά καλός ακόμα και πρέπει να βρίσκομαι κοντά στο σπίτι. Έτσι πήγαινα είτε με τα πόδια, είτε με το ποδήλατο, όπως συνηθίζουμε στην Ολλανδία. Το όνομα της ήταν DGT».

-Τι σου αρέσει περισσότερο στον ΠΑΟΚ;

«Οι οπαδοί, οι συμπαίκτες μου, η φανέλα, μου αρέσουν τα πάντα εδώ. Η πόλη, η περιοχή γύρω από αυτή, είναι υπέροχα και μέσα στην ομάδα και έξω από αυτή. Γενικά μου αρέσουν τα πάντα στον ΠΑΟΚ».

-Ποια φανέλα σου αρέσει περισσότερο;

«Για μένα πάντα η ασπρόμαυρη είναι η πιο ωραία. Φέτος έχουμε και την γκρι που μου άρεσε πολύ, αλλά κυρίως προτιμώ την ασπρόμαυρη».

-Ποιο είναι το αγαπημένο σου γκολ με τον ΠΑΟΚ;

«Το αγαπημένο μου γκολ ήταν αυτό στον πρώτο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Ήταν ένα σημαντικό γκολ, σε μια δύσκολη χρονιά, που περάσαμε πολλά, παλέψαμε, έχοντας 10-12 νέους παίκτες. Νομίζω ότι αυτό ήταν το καλύτερο γκολ μου, σε εκείνο τον τελικό».

-Ποια είναι τα τρία σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξω για να γίνω καλύτερος παίκτης;

«Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Για μένα τα τρία κύρια σημεία τα οποία διδάσκω και τα παιδιά μου, είναι να έχεις υπομονή, να ευχαριστιέσαι το παιχνίδι και να πιστεύεις στον εαυτό σου, να έχεις αυτοπεποίθηση».

-Ποιος είναι ο καλύτερος σου φίλος μέσα στην ομάδα;

«Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένα, είμαστε καλά όλοι μαζί. Με τον Φερνάντο (Βαρέλα), με τον Τσούμπα (Ακπόμ), με τον Πρίγιοβιτς, με τον Κάνιας, με τον Κρέσπο, με τον Πέλκα, με τον οποίο μοιραζόμουν και το δωμάτιο στις αποστολές. Περνάω καλά με όλους τους παίκτες».

Δείτε και σχετικό video με τη συνέντευξη του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024