Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ινδονησία: Drone καταγράφει την απόλυτη καταστροφή του τσουνάμι

Ινδονησία: Drone καταγράφει την απόλυτη καταστροφή του τσουνάμι

Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι εικόνες από τις πληγές που προκάλεσε το φονικό τσουνάμι στην Ινδονησία, που κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 400 ανθρώπους, ενώ δεκάδες παραμένουν οι αγνοούμενοι

Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι εικόνες από τις πληγές που προκάλεσε το φονικό τσουνάμι στην Ινδονησία, που κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 400 ανθρώπους, ενώ δεκάδες παραμένουν οι αγνοούμενοι.

Πολλοί από τους εκατοντάδες τραυματισμένους βρίσκονται ακόμα σε σοβαρή κατάσταση στα νοσοκομεία ενώ χιλιάδες άνθρωποι είναι εκτοπισμένοι από τα κατεστραμμένα σπίτια τους και τις περιοχές που ζούσαν.

Οι μετεωρολόγοι και σεισμολόγοι εκφράζουν σοβαρούς φόβους για πιθανότητα νέου τσουνάμι, εξαιτίας της δραστηριότητας του ηφαιστείου Κρακατόα, ενώ η πρόβλεψη για επερχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα, καθιστά την κατάσταση των κατοίκων στα δύο μεγάλα νησιά της Ινδονησίας απελπιστική.

Ένα drone κατέγραψε την απόλυτη καταστροφή που προκάλεσε το φονικό κύμα που «κατάπιε» εκατοντάδες ανθρώπους και τις περιουσίες τους.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024