Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Ο Φέντερερ αποτελεί έμπνευση για όλους μας»

Τσιτσιπάς: «Ο Φέντερερ αποτελεί έμπνευση για όλους μας»

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για το Hopman Cup και υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Ελβετού τενίστα – Τι είπε για τη συνεργασία του με τη Σάκκαρη

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σε εφημερίδα της Αυστραλίας ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας μίλησε για τη συμμετοχή στο Hopman Cup (29/12 – 5/1), τη συνεργασία του με την Μαρία Σάκκαρη, αλλά και τη μεγάλη μάχη που θα δώσει με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ. Υπενθυμίζουμε ότι ο ο Στέφανος και η Μαρία θα συνθέσουν την ελληνική ομάδα, η οποία μεταξύ άλλων θα αντιμετωπίσει την Ελβετία, αλλά και τις ΗΠΑ.

«Ήδη είμαι χαμογελαστός, κάνω εικόνα τα πράγματα στο μυαλό μου για το πως θα νιώθω όταν θα μοιράζομαι το ίδιο γήπεδο με εκείνον. Είναι προνόμιο να παίζω με έναν τόσο σεβαστό αθλητή του αθλήματός μας», είπε χαρακτηριστικά για τον Φέντερερ, ενώ για την προπόνηση που είχε κάνει στο παρελθόν με τον «μαέστρο», ανέφερε: «Ο προπονητής του ήρθε σε επαφή με μας και μας προσέφερε πολύ καλές προπονητικές εγκαταστάσεις και συνθήκες πριν το αυστραλιανό καλοκαίρι και το δεχτήκαμε. Προπονούμαι με τους καλύτερους και μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ από τις εμπειρίες αυτές».

Στη συνέχεια ο Στέφανος υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Φέντερερ, λέγοντας: «Δεν αποτελεί μόνο έμπνευση, επίσης πιστεύω πως έχει παίξει ρόλο στην παρουσία και στην ανάπτυξή μου όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζω να πιέζω τον εαυτό μου καθημερινά για να πετύχω αυτά που εκείνος έχει πετύχει και, ειλικρινά, πιστεύω πως αν βρεθώ στη θέση του μια μέρα, θα είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Γι’ αυτό δουλεύω κάθε μέρα της ζωής μου».

Για τη συνεργασία του με την Μαρία Σάκκαρη: «Δεν έχω παίξει μεικτό μαζί της, αλλά έχουμε προπονηθεί μαζί στο παρελθόν. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, αλλά θα παίξουμε με καρδιά και ψυχή για να κερδίσουμε, κάτι που μπορεί να μας δώσει κάποιο πλεονέκτημα. Θα ήταν ιδανική έναρξη για τη χρονιά αν κερδίζαμε. Μου αρέσει όταν μπαίνω σε κάποιο τουρνουά ωστόσο να έχω χαμηλές προσδοκίες και να βλέπω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024