Σε ηλικία 97 ετών έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος και συγγραφέας Βαρδής Β. Βαρδινογιάννης.
Ο εκλιπών εκτός από το πλούσιο συγγραφικό έργο του είχε αναπτύξει πολυσχιδή δράση κατά την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης, στη διάρκεια του εμφυλίου αλλά και κατά την περίοδο της επτάχρονης χούντας των συνταγματαρχών.
Είχε διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην αντίσταση κατά των Γερμανών στην Κρήτη, στην οργάνωση και διεύθυνση της Ενιαίας Δημοκρατικής Αριστεράς (ΕΔΑ). Υπήρξε ακόμα σημαίνον στέλεχος του ΚΚΕ (Εσωτερικού) και διώχθηκε για τις ιδέες του. Έζησε δέκα χρόνια στη φυλακή, δύο χρόνια στην εξορία και συνολικά 13 χρόνια στην παρανομία.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί στην εκκλησία της Παναγίτσας στο νεκροταφείο Ραφήνας. Η οικογένεια του επιθυμεί αντί στεφάνων να προσφερθούν τα χρήματα για τις ανάγκες του ιδρύματος «Ελπίδα».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα