Σε παθολογικά αίτια, οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος κρατούμενος που σημειώθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού στον χώρο του πειθαρχείου της Δ’ πτέρυγας των φυλακών.
Ο κρατούμενος πέθανε από παθολογικά αίτια, και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από καρδιολογικά αίτια, ωστόσο αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα. Να σημειωθεί ότι ο κρατούμενος ήταν σε πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).