Αυξάνεται κατά 80 εκατ. ευρώ το κοινωνικό μέρισμα
Το αρχικό ποσό κοινωνικού μερίσματος είχε προσδιορισθεί στα 710 εκατ. ευρώ ενώ η αύξηση των συνολικών κονδυλίων κρίθηκε αναγκαία για την κάλυψη του πλήθους των δικαιούχων
Αυξάνεται κατά 80 εκατομμύρια ευρώ το ποσό του κοινωνικού μερίσματος του 2018 για την στήριξη των οικονομικά αδύναμων νοικοκυριών, με υπουργική απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη.
Το αρχικό ποσό κοινωνικού μερίσματος είχε προσδιορισθεί στα 710 εκατ. ευρώ ενώ η αύξηση των συνολικών κονδυλίων κρίθηκε αναγκαία για την κάλυψη του πλήθους των δικαιούχων.
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή θα γίνουν οι πληρωμές της δεύτερης φάσης με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος για φέτος.
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν
- LIVE: Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός
- Εμείς γιατί δεν έχουμε λεφτά;
- Φοινικούντα: Ο ηθικός αυτουργός πίσω από τη διπλή δολοφονία – Ποιος είναι ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
- Τι είπε ο Πίτερς για τη μεταγραφή του Μόρις στον Ολυμπιακό…
- Την ώρα που οι ΗΠΑ πιέζουν τη Βενεζουέλα, Πούτιν και Λουκασένκο δείχνουν τη συμπαράστασή τους στον Μαδούρο










