Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται λόγω της χιονόπτωσης, η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ, στο ρεύμα προς καζίνο, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας.
Λόγω της πυκνής χιονόπτωσης η κίνηση των οχημάτων από τις 12 το μεσημέρι γίνεται με τη χρήση αλυσίδων.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.