ΔΕΝ έχω σε καμία εκτίμηση τον Έλληνα διαιτητή. Δικαίωμά μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι επικροτώ την μέθοδο του ξυλοδαρμού. Σαν «τιμωρία», εκδίκηση, «σωφρονισμό», τραμπουκισμό, επίδειξη δύναμης για να βάλουν μυαλό οι υπόλοιποι, κλπ, κλπ. Αυτό που με ενοχλεί είναι η υποκρισία. Και η ευκολία στα μεγάλα λόγια. Πολιτικών, παραγόντων, δημοσιογράφων και λοιπών ποδοσφαιρικών δυνάμεων. «Να βρεθούν οι μπάσταρδοι που χτύπησαν τον Τζήλο», αναφώνησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ουδεμία αντίρρηση. Ποιός όμως είναι αυτός, που εκφράζει την οργή και την ευαισθησία του; Αυτός που εδώ και εννιά μήνες, έχει πει 1649 φορές, «μας κλέψανε το πρωτάθλημα». Ποιος σε έκλεψε μίστερ Ραζβάν; Ο Κομίνης κι ο Ποντίκης.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις