Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους : Ετοιμάζει πρόταση για Λουκάκου

Γιουβέντους : Ετοιμάζει πρόταση για Λουκάκου

Η Γιουβέντους θέλει να αποκτήσει επιθετικό που θα πλαισιώσει ιδανικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και φέρεται να έχει ξεχωρίσει τον Ρομέλου Λουκάκου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουβέντους μπορεί να έχει ξεφύγει από τους διώκτες της στο ιταλικό πρωτάθλημα, όμως είναι κοινό μυστικό πως διακαή πόθο των μπιανκονέρι αποτελεί το Champions League.

Για αυτό τον λόγο η πρωταθλήτρια Ιταλίας θέλει να ενισχυθεί τον Ιανουάριο προκειμένου να ανέβει κι άλλο επίπεδο στη νοκ-άουτ φάση.

Ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών και έχει ζητήσει από τον Αντρέα Ανιέλι να αποκτηθούν, αν φυσικά ο Ιταλός ιδιοκτήτης της εγκρίνει. Μια από αυτές είναι ο Άαρον Ράμσεϊ που μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ και φέρεται να είναι έτοιμος να υπογράψει στη Γιουβέντους, ενώ ψάχνει παίκτη και για την επίθεση με τον Ρομέλου Λουκάκου να είναι ο μεγάλος στόχος της ιταλικής ομάδας.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνάει μια περίοδο μεγάλου ντεφορμαρίσματος και η αγγλική ομάδα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον πουλήσει. Η Γιουβέντους θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και φέρεται να ετοιμάζει πρόταση άνω των 70 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνει κάτοικο Τορίνο τον Βέλγο. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως ο Λουκάκου δεν θα μπορεί να παίξει στο Champions League αλλά αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ ποιοτική λύση που θα δώσει ανάσες στο Ρονάλντο και κυρίως θα είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Μάντζουκιτς ενόψει καλοκαιριού που αναμένεται να αποχωρήσει.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024