Στον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρο Ταμπάκη, ανήκει η κορυφαία απόκρουση της σεζόν στο USL σύμφωνα με σχετική ψηφοφορία που έγινε στην Αμερική.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού απ΄όπου κι έγινε επαγγελματίας αγωνίζεται πλέον στο North Carolina, με την φανέλα του οποίου έχει πραγματοποιήσει σωρεία σπουδαίων επεμβάσεων την σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Ενδεικτικό είναι ότι αρκετές εξ αυτών βρέθηκαν στην τελική 12αδα και διεκδίκησαν τον τίτλο της καλύτερης απόκρουσης. Ωστόσο η απόκρουση του πραγματοποίησε στον τελικό κόντρα στην ομάδα του Τορόντο ήταν αυτή που είχε σαν συνέπεια να του δώσει την νίκη καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 54% , σε μία ψηφοφορία όπου ψήφισαν περισσότεροι από 3.500 άνθρωποι.
Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικάνικης λίγκας ο ίδιος πραγματοποίησε 95 σωτήριες αποκρούσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία στου επτά φορές, ενώ μεταξύ άλλων κατάφερε να κερδίσει και τον τίτλο της καλύτερης απόκρουσης του μήνα τέσσερις φορές για τους μήνες Απρίλιο, Ιούνιο, Ιούλιο και Οκτώβριο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Αποτελέσματα πρώτου γύρου Joe Kuzminsky (70%) def. Maxime Crépeau (30%) Zac Lubin (53%) def. Carl Woszczynski (47%) Αλέξανδρος Ταμπάκης 1 (62%) def. Αλέξανδρος Ταμπάκης 2 (38%)
Αλέξανδρος Ταμπάκης 4 (69%) def. Αλέξανδρος Ταμπάκης 3 (31%) Diego Restrepo (58%) def. Matt Cardone (42%) Trevor Spangenberg (57%) def. Evan Newton (43%)
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
Ένα εξάμηνο πριν τη σέντρα του πολυδιαφημισμένου Μουντιάλ της Βορείου Αμερικής, οι διοργανωτές αντιμετωπίζουν έναν διαρκή καταστροφικό... όλεθρο δημοσίων σχέσεων, αφού τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει δεξιά.
Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Εμπαπέ έδωσαν μεγάλη δικαστική μάχη και τελικά ο γαλλικός σύλλογος είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τον -πλέον- αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης.