Ολυμπιακός: Στο φουλ οι μηχανές για Περιστέρι
Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα των δυτικών προαστίων, με τον Δημήτρη Αγραβάνη μόνο να μένει στα πιτς.
Στο παρκέ επέστρεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το Σάββατο με τον Ντέιβιντ Μπλατ να προπονεί τους αθλητές του στο… φουλ ενόψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι.
Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός είδε μόνο τον Δημήτρη Αγραβάνη να απουσιάζει από την προπόνηση, καθώς συνεχίζει να προχωράει στην αποθεραπεία του. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί η κατάσταση του ποδιού του και το πώς πηγαίνει ο τραυματισμός του, που είναι επικίνδυνος από μόνος του.
Οι Ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν στο Φάληρο, χωρίς να υπάρχει κάποιο περαιτέρω απρόοπτο για την ομάδα του Πειραιά. Στον Ολυμπιακό έχουν πάρει πολύ σοβαρά την αναμέτρηση με το Περιστέρι, σέβονται απόλυτα την προσπάθεια του συγκροτήματος Αργύρη Πεδουλάκη, το οποίο έχει μία ήττα στο πρωτάθλημα και αυτή ήταν στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
- Δεύτερη φορά που αποκλείεται στα playoffs ομάδα του Ματίας Λεσόρ από 0-2!
- Μια νίκη προσφέρει μια… άλλη χρονιά
- LIVE: ΑΕΚ – Άρης Betsson
- ΠΑΟΚ: Στα ασπρόμαυρα ο Μπαζίνας – Υπέγραψε μέχρι το 2030
- Πρωτοφανές: Ο Γκαγκάτσης έτρεξε να προλάβει τις ομάδες για τον Λανουά
- Διπλό σκάνδαλο Λανουά: Όρισε Γεωργιανούς στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, φέρνει Ιταλούς για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
- Οι «τανάλιες» του Ολυμπιακού πάνω στον Μπιμπέροβιτς
- Ο Μπενίτεθ σε ντοκιμαντέρ για το Champions League της Λίβερπουλ το 2005 (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 14.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kostas-exarhos-144474017-10676751-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442