Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 27o
ps. post
scriptum

Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία

«Κλείνει» στην Ομόνοια ο Μαυρίας

«Κλείνει» στην Ομόνοια ο Μαυρίας

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του 24χρονου μεσοεπιθετικού από την Ομόνοια.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως βρήκε ο Χάρης Μαυρίας, με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό να μετακομίζει όπως όλα δείχνουν από την Σκωτία στην Κύπρο.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Ομόνοια, με τα κυπριακά Μέσα να αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και πλέον είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ο Μαυρίας τον Οκτώβριο του 2018 μετακόμισε στην Σκωτία για χάρη της Χιμπέρνιαν, αλλά δεν «έδεσε» με την υπόλοιπη ομάδα. Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε μόλις σε 2 παιχνίδια, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τον προπονητή του. Το πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Γερμανία με τη φανέλα της Καρσλρούη, ενώ στο δεύτερο μισό μετακόμισε στην Κροατία για την Ριέκα.

Πλέον, όπως όλα δείχνουν, το 2019 θα αγωνίζεται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ομόνοια, όπου θα σμίξει ξανά με τον Γιάννη Αναστασίου, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει και στον Παναθηναϊκό. Ο 45χρονος τεχνικός εισηγήθηκε την απόκτησή του, με τη διοίκηση της ομάδας να κάνει πράξη την επιθυμία του. Ο Ελληνας τεχνικός μάλιστα εκτός από τον Μαυρία, καλοβλέπει επίσης τις περιπτώσεις των επίσης πρώην παικτών του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Νίνη και Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Εκτός από τις ομάδες που προαναφέραμε, ο Μαυρίας στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης στην Σάντερλαντ, αλλά και στη Φορτούνα Ντίσεντολφ.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies