
Με το «μέλλον» της ΑΕΚ ο Σιμόες στη χριστουγεννιάτικη γιορτή! (pic)
Ο Αντρέ Σιμόες δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη χθεσινή γιορτή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης, μαζί με τις Ελπίδες των Κιτρινόμαυρων.
Ο Αντρέ Σιμόες ετοιμάζεται να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο «ΑΕΚ», αφού ήταν ανάμεσα στους παίκτες που ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης, αποφάσισε να «κόψει». Ωστόσο ο Πορτογάλος χαφ έδωσε κανονικά το παρών στη χθεσινή γιορτή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ενωσης.
Μάλιστα, ανάρτησε μία φωτογραφία από το εστιατόριο-μπαρ «Ark» της Γλυφάδας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία καθόταν παρέα με το νέο… αίμα της ομάδας, τους Φοίβο Μπότο, Παναγιώτη Γκίνη και Πάρη Μπάμπη.
Δείτε την ανάρτηση του Σιμόες:
- Αργεντινή: Οι μεγάλες ανατροπές που έφεραν την «αλμπισελέστε» στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Κιλκίς
- Η «κατάρα» του IShowSpeed: Όποια ομάδα υποστηρίζει στο Μουντιάλ πάει σπίτι της
- Super League: Απόφαση και «οδηγός» για δυο αναβολές αγώνων λόγω Ευρώπης
- Μπανγκλαντές: Συνελήφθη στρατιωτικός, καταζητούμενος επί 45 χρόνια για τη δολοφονία του πρώην προέδρου Ζιαούρ Ραχμάν
- Άρσεναλ και Μπριζ συμφώνησαν και ο Τζόλης γίνεται οριστικά «κανονιέρης»! (pic)





