Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απειλών συνέχεια από Ακάρ: Βαρύ το τίμημα για κάθε πρόκληση σε Αιγαίο και Κύπρο

Απειλών συνέχεια από Ακάρ: Βαρύ το τίμημα για κάθε πρόκληση σε Αιγαίο και Κύπρο

Όλοι πρέπει να λογικευτούν και να συγκρατηθούν, δηλώνει επιπροσθέτως ο τούρκος υπουργός Άμυνας

Συστάσεις για «αυτοσυγκράτηση» απηύθυνε στην Ελλάδα ο τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, σε ένα νέο κρεσέντο επιθετικής ρητορικής, απειλώντας ότι το τίμημα για οποιαδήποτε πρόκληση σε Αιγαίο, Μεσόγειο και Κύπρο θα είναι βαρύ.

Απαντώντας ακόμα μια φορά με προκλητικό τρόπο, στο μοτίβο απειλών, στη δήλωση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ναυάρχου Αποστολάκη, ο Χ. Ακάρ δήλωσε: «Όλοι θα πρέπει να μένουν μακριά από τις προκλήσεις στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο και την Κύπρο, σε διαφορετική περίπτωση το τίμημα θα είναι βαρύ».

«Όλοι θα πρέπει να συγκρατηθούν. Αυτήν την ειλικρινή συμβουλή δίνουμε στους γείτονές μας» πρόσθεσε ο κ. Ακάρ, διαμηνύοντας ότι όλοι θα πρέπει να «λογικευτούν».

Σημειώνεται ότι  ο Χ. Ακάρ, πριν από την υπουργοποίησή του, υπήρξε αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας και απαντά δεύτερη φορά στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, μετά την πρώτη του αντίδραση, την Πέμπτη, όταν είχε ανταπαντήσει στον κ. Αποστολάκη ότι «Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουμε τη γαλάζια πατρίδα μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο, δεν θα υποχωρήσουμε από τα δικαιώματα του λαού μας, της Τουρκικής Δημοκρατίας και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα και δεν επιτρέπουμε κανένα τετελεσμένο».

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024