
Εβρος : Πώς δηλώνουν τον τρανσέξουαλ μετανάστη;
Πρωτοφανές περιστατικό αντιμετώπισαν οι αρχές στην Αλεξανδρούπολη, ύστερα από τον εντοπισμό 34 παράτυπων μεταναστών στο Θρακικό Πέλαγος.
Η ομάδα μεταναστών, στην οποία περιλαμβάνονταν γυναίκες και μικρά παιδιά, εντοπίστηκε από τους λιμενικούς τα ξημερώματα της Παρασκευής σε φουσκωτό, το οποίο δεν είχε κυβερνήτη.
Ανάμεσα στους μετανάστες, όμως, βρισκόταν και τρανσέξουαλ από το Ιράκ, ο οποίος προβλημάτισε τις αστυνομικές αρχές ως προς τη δήλωσή του ως άνδρας ή ως γυναίκα.
Ο Ιρακινός δεν έφερε μαζί του ταυτότητα η έγγραφα ταυτοποίησης, γεγονός που δυσχέρανε το έργο των Αρχών.
Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, οι μετανάστες επρόκειτο να μεταφερθούν από το λιμάνι στο ΚΥΤ (Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης) Ορεστιάδας, αφού λυνόταν ο «γρίφος» της ταυτοποίησης.
Πηγή: e-evros.gr
- Σοκ: Ερευνάται για παιδική πορνεία ο Αλεσάντρο Μπαστόνι
- LIVE: Γαλλία – Σουηδία
- «Χωρίς τους φίλους μου θα ήμουν νεκρή σε χαντάκι» – Η κόρη της Μαντόνα Λόλα Λούρδη Λεόν βγαίνει από τη σκιά
- Ν. Ανδρουλάκης: «Η σημερινή Ελλάδα είναι η Ελλάδα των μεγάλων ανισοτήτων»
- «Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ρίκι Ρούμπιο» (pic)
- Αίγιο: Υπνωτικά χάπια και ίχνη κάνναβης βρέθηκαν στις τοξικολογικές του Ιταλού – Νέα μαρτυρία για τη διπλή δολοφονία

