Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σισέ στην κορυφαία ενδεκάδα των νεαρών του Europa League

Ο Σισέ στην κορυφαία ενδεκάδα των νεαρών του Europa League

Η UEFA συγκαταλέγει τον Παπέ Σισέ στους παίκτες αποκάλυψη της φάσης των ομίλων του Europa League, όσον αφορά στις ηλικίες κάτω των 24 ετών και τον συμπεριλαμβάνει στην κορυφαία ενδεκάδα νεαρών της διοργάνωσης.

Ο Παπέ Σισέ συνέβαλε τα μέγιστα στην επική νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν αλλά και γενικότερα ήταν από τους κορυφαίους για τους «ερυθρόλευκους» στην πορεία τους στην φάση των ομίλων του Europa League.

Η UEFA μάλιστα χαρακτηρίζει τον αμυντικό του Ολυμπιακού ως έναν από τους παίκτες αποκάλυψη του φετινού Europa League για τις ηλικίες κάτω των 24 ετών.

O 23χρονος Σενεγαλέζος μέτρησε πέντε συμμετοχές στην διοργάνωση και πέτυχε κι ένα γκολ αυτό με την Μίλαν. Η UEFA στην παρουσίασή της για τον Σισέ αναφέρει: «Πύργος στην άμυνα του Ολυμπιακού, που συνδυάζει ρυθμό και ικανότητες. Ο Σενεγαλός σέντερ μπακ είναι επίσης απειλή στις στημένες φάσεις».

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Τερματοφύλακας: Ντομινίκ Λιβάκοβιτς (Ντιναμο Ζάγκρεμπ), Άμυνα: Σισέ, Ζόζεφ Έντου (Γκενκ), Ζούνιορ Φίρπο (Μπέτις), Κέντρο: Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Χιοβάνι λο Σέλσο (Μπέτις), Κάι Χάβερτς (Λεβερκούζεν) και Πάμπλο Φορνάλς (Βιγιαρεάλ), Επίθεση: Ισμαΐλα Σαρ (Ρεν), Λούκα Γιόβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και Τακούμι Μιναμίνο (Σάλτσμπουργκ).

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024