Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα ιδανικά χρώματα για ξανθιές

Αυτά είναι τα ιδανικά χρώματα για ξανθιές

Έτσι φτάνουμε στο αιώνιο ερώτημα: ποιο χρώμα είναι καλύτερο για ξανθιές;

Το χρώμα είναι πάντα, επιλέγοντας συγκεκριμένες αποχρώσεις από κάθε χρώμα μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Το τέλειο λουκ, την εργασία των ονείρων σας, τα περισσότερα likes στο Instagram, άπειρα κομπλιμέντα. Επίσης μπορεί να σας δημιουργήσει μια σιλουέτα κομψή και πιο κολακευτική, χωρίς απαραίτητα να φορέσετε μαύρα.

Όταν πρόκειται να επιλέξετε χρώμα που να ταιριάζει με τα μαλλιά και το χρώμα του δέρματος σας, μια και συνήθως οι περισσότερες επιλέγουν απλά αποχρώσεις που τους αρέσουν, σκεφτείτε πως υπάρχουν συγκεκριμένα χρώματα που μπορούν να σας απογειώσουν.

Έτσι φτάνουμε στο αιώνιο ερώτημα: ποιο χρώμα είναι καλύτερο για ξανθιές;

Αιώνιο κόκκινο

Μπορεί το μαύρο να είναι το πιο «εύκολο» χρώμα να φορέσει κανείς, το κόκκινο είναι το «μαύρο» για τις ξανθιές. Είτε πρόκειται για μια εμφάνιση total red, είτε απλά για ένα κατακόκκινο κραγιόν αυτό το χρώμα μοιάζει να γεννήθηκε για τις ξανθές γυναίκες. Ιδανικό για τις γιορτινές μέρες! Ιδανικά προτιμήστε ανοιχτές αποχρώσεις του κόκκινου.

Shades of blue

Οι αποχρώσεις του μπλε είναι ιδανικές για μια ξανθιά. Φωτίζει την επιδερμίδα και δίνουν μια τολμηρή αλλά φρέσκια νότα. Φέτος, μπορείτε να επενδύσετε σε μια μπλε γούνα ή ένα cobalt παλτό. Είναι τυχαίο πως είναι το αγαπημένο χρώμα της Chiara Ferragni;

Think Pink

Ακούγεται σχεδόν κλισέ μα είναι αλήθεια. Το ροζ είναι το χρώμα των ξανθών. Γλυκάνει την έκφραση και προσφέρει μια αίσθηση θηλυκότητας και ηρεμίας στην εμφάνιση σας. Φέτος που είναι μόδα τα παστέλ χρώματα επιλέξτε ένα κοστούμι σε παστέλ ροζ και θα είστε η απόλυτη fashionista. Λέτε η Μπλέικ Λάιβλι να κάνει λάθος που το προτιμά τόσο συχνά;

Hard Metal 

Σκέφτεστε κάτι πιο glamorous; Τα μεταλλικά χρώματα, που είναι και τάση φέτος, δίνουν λάμψη σε όλες τις ώρες τις μέρας. Επενδύστε σε ένα μεταλλικό φούτερ ή πουλόβερ, ακόμα σε ένα ζευγάρι μπότες σε μεταλλικό ασημί χρώμα. Λάμψη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Total White

Το αγαπημένο χρώμα της Σαρλίζ Θερόν και όχι τυχαία. Το λευκό χρώμα δένει φοβερά με το ξανθό και δίνει την αίσθηση της ομοιομορφίας. Μια ξανθιά γυναίκα μοιάζει αριστοκρατική μέσα σε μια λευκή εμφάνιση. Άλλωστε η μονοχρωμία πάντα δίνει ένα κολακευτικό εφέ. Ένα ολόλευκο κοστούμι φαντάζει άψογο ακόμα και τον χειμώνα.

 

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024