Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα ψυχρή εισβολή: Ποιοι θα κάνουν «λευκά» Χριστούγεννα

Νέα ψυχρή εισβολή: Ποιοι θα κάνουν «λευκά» Χριστούγεννα

Κρύος θα είναι ο καιρός τις ημέρες των Χριστουγέννων, με συννεφιά, βροχές και χιόνια, ενώ τις βραδινές ώρες αναμένεται ακόμα και παγετός. Η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει ανήμερα των Χριστουγέννων

Κρύος θα είναι ο καιρός τις ημέρες των Χριστουγέννων, με συννεφιά, βροχές και χιόνια, ενώ τις βραδινές ώρες αναμένεται ακόμα και παγετός. Η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει ανήμερα των Χριστουγέννων.

Βροχές, χιόνια, ακόμη και παγετός, θα σημειωθούν τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) για τις γιορτινές ημέρες.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν στα δυτικά τοπικές νεφώσεις. Κατά τόπους, θα είναι περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί στα 3 με 5 μποφόρ και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Τη Δευτέρα, παραμονή Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά και τη νύχτα στη Μακεδονία και στη Θράκη. Παράλληλα, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τις βραδινές ώρες στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί στα 3 με 4 μποφόρ, ενώ στην υπόλοιπη χώρα νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα πελάγη στα 6 με 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη, ανήμερα των Χριστουγέννων, αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά, Βαθμιαία τα φαινόμενα θα επεκταθούν νοτιότερα και μέχρι το βράδυ θα επηρεάσουν την υπόλοιπη χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και ημιορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα πελάγη τοπικά 7 και στο Αιγαίο πιθανώς 8 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα, δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τον βορρά προς τον νότο. Παράλληλα, παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Την Τετάρτη, στη βόρεια Ελλάδα θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις, ενώ στην υπόλοιπη χώρα οι νεφώσεις θα είναι τοπικά αυξημένες. Στα ανατολικά και νότια θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024