Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επισήμως ο Νάσος Ηλιόπουλος υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ για την Αθήνα

Επισήμως ο Νάσος Ηλιόπουλος υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ για την Αθήνα

Ο Νάσος Ηλιόπουλος είναι και επίσημα ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων

Στη «μάχη» για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας ρίχνεται ο υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος.

Την πρόταση του Συντονιστικού της δημοτικής κίνησης «Ανοιχτή Πόλη» για την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Αθήνας ενέκρινε ομόφωνα η Ολομέλειά της σε έκτακτη συνεδρίασή της στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

«Ξεκινάμε τον αγώνα μας. Η Αθήνα έμαθε σε δημοτικές αρχές που ήταν κοντά στο πολιτικό σύστημα και μακριά από τις γειτονιές. Η πόλη χρειάζεται μια δημοτική αρχή που θα ασχοληθεί και με τα μικρά αλλά όχι ασήμαντα» τόνισε ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, στη συγκέντρωση ήταν παρόντες ο υπουργός Επικρατείας, ΔημήτρηςΤζανακόπουλος, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης και ο βουλευτής Α’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Η διαδρομή του

Ο Ν. Ηλιόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Αθήνα, είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Είναι επίσης υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Επίσης, έχει διατελέσει γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού και είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 11 Νοεμβρίου 2016, ανέλαβε ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, ενώ τον Φεβρουάριο του 2018 ανέλαβε καθήκοντα υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η ανακοίνωση της κίνησης «Ανοιχτή Πόλη»

«Την πρόταση του Συντονιστικού της δημοτικής κίνησης «Ανοιχτή Πόλη» για την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου για τη δημαρχία της Αθήνας ενέκρινε ομόφωνα η Ολομέλειά της σε έκτακτη συνεδρίασή της στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, σήμερα, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Η «Ανοιχτή Πόλη», η δημοτική παράταξη με τη μακρά ιστορική πορεία στον Δήμο Αθηναίων, ολοκληρώνοντας έτσι τις διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής, καλεί όσους και όσες συμπορεύτηκαν τόσα χρόνια στους αγώνες και τα κινήματα πόλης, αλλά και τους νέους φίλους και φίλες, τις Αθηναίες και τους Αθηναίους, να συμμετέχουν σε αυτόν τον κορυφαίο αγώνα.

Συντονίζουμε τις δυνάμεις και τις δράσεις μας για μια νικηφόρα πορεία στις επερχόμενες εκλογές».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024