Φωτογραφίες: Automedia

To μεσαίου μεγέθους τετράθυρο μοντέλο της βρετανικής φίρμας ετοιμάζεται να υποδεχθεί μια σειρά βελτιώσεων οι οποίες θα του εξασφαλίσουν την απαραίτητη ανανέωση για να αντιμετωπίσει τον πανίσχυρο και ήδη ανανεωμένο γερμανικό ανταγωνισμό.

Παρά το ιδιαιτέρως επιμελές καμουφλάζ που έχουν εφαρμόσει οι μηχανικοί της Jaguar, οι σχεδιαστικές αλλαγές δεν αναμένονται να είναι εκτεταμένες, με την ΧΕ να ακολουθεί την πεπατημένη, παραλλάζοντας μόνο τα τυπικά στοιχεία που διαφοροποιούνται στη συγκεκριμένη διαδικασία, μεταξύ των οποίων η μάσκα, οι προφυλακτήρες και τα φωτιστικά σώματα.

Σημαντικότερες προδιαγράφονται οι αλλαγές στο εσωτερικό της όπου αναμένεται να ενσωματωθεί το σύστημα infotainment Touch Pro Duo στην εκδοχή που εφοδιάζει την I-Pace, προσδίδοντας στην ΧΕ μια τεχνολογικά πιο ενσυνείδητη εικόνα.

Παράλληλα με τα gadgets και τις νέες δυνατότητες του infotainment η ΧΕ αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά και την σουίτα συστημάτων υποβοήθησης, άνεσης και ασφάλειας που διαθέτει, με φόντο τις δυνατότητες ημιαυτόνομης οδήγησης.

Σε ό,τι αφορά τα κινητήρια σύνολα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν την αξιοποίηση ήπιας υβριδικής τεχνολογίας στους γνωστούς κινητήρες Ingenium η οποία και θα ενισχύσει την αποδοτικότητα του βρετανικού μοντέλου.

Τις προδιαγραφές του αναμένεται να συμπληρώσουν βελτιώσεις που αφορούν το πλαίσιο, με γνώμονα μια ακόμα πιο ευέλικτη και σπορ οδική συμπεριφορά.

Η πρεμιέρα της ανανεωμένης ΧΕ θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

Γράψτε το σχόλιο σας