Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar XE 2019: Σε τροχιά εΧΕλιξης...

Jaguar XE 2019: Σε τροχιά εΧΕλιξης…

Το τετράθυρο βρετανικό μοντέλο δίνει το στίγμα της ανανεωμένης εκδοχής του η οποία θα υιοθετήσει μια σειρά βελτιώσεων που θα του εξασφαλίσουν τις βελτιώσεις προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα τον πανίσχυρο και ολοένα εντεινόμενο γερμανικό ανταγωνισμό.

Φωτογραφίες: Automedia

To μεσαίου μεγέθους τετράθυρο μοντέλο της βρετανικής φίρμας ετοιμάζεται να υποδεχθεί μια σειρά βελτιώσεων οι οποίες θα του εξασφαλίσουν την απαραίτητη ανανέωση για να αντιμετωπίσει τον πανίσχυρο και ήδη ανανεωμένο γερμανικό ανταγωνισμό.

Παρά το ιδιαιτέρως επιμελές καμουφλάζ που έχουν εφαρμόσει οι μηχανικοί της Jaguar, οι σχεδιαστικές αλλαγές δεν αναμένονται να είναι εκτεταμένες, με την ΧΕ να ακολουθεί την πεπατημένη, παραλλάζοντας μόνο τα τυπικά στοιχεία που διαφοροποιούνται στη συγκεκριμένη διαδικασία, μεταξύ των οποίων η μάσκα, οι προφυλακτήρες και τα φωτιστικά σώματα.

Σημαντικότερες προδιαγράφονται οι αλλαγές στο εσωτερικό της όπου αναμένεται να ενσωματωθεί το σύστημα infotainment Touch Pro Duo στην εκδοχή που εφοδιάζει την I-Pace, προσδίδοντας στην ΧΕ μια τεχνολογικά πιο ενσυνείδητη εικόνα.

Παράλληλα με τα gadgets και τις νέες δυνατότητες του infotainment η ΧΕ αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά και την σουίτα συστημάτων υποβοήθησης, άνεσης και ασφάλειας που διαθέτει, με φόντο τις δυνατότητες ημιαυτόνομης οδήγησης.

Σε ό,τι αφορά τα κινητήρια σύνολα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν την αξιοποίηση ήπιας υβριδικής τεχνολογίας στους γνωστούς κινητήρες Ingenium η οποία και θα ενισχύσει την αποδοτικότητα του βρετανικού μοντέλου.

Τις προδιαγραφές του αναμένεται να συμπληρώσουν βελτιώσεις που αφορούν το πλαίσιο, με γνώμονα μια ακόμα πιο ευέλικτη και σπορ οδική συμπεριφορά.

Η πρεμιέρα της ανανεωμένης ΧΕ θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024