Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στους «16» και ο Απόλλων Σμύρνης, μετά το 1-1 στα Τρίκαλα

Στους «16» και ο Απόλλων Σμύρνης, μετά το 1-1 στα Τρίκαλα

Η ισοπαλία στα Τρίκαλα (1-1) αρκούσε στον Απόλλωνα Σμύρνης για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στον 6ο όμιλο και να προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου

Μπορεί στο πρωτάθλημα της Super League να είναι ουραγός ο Απόλλων Σμύρνης, ωστόσο στο Κύπελλο επικύρωσε το εισιτήριο της πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έμεινε όρθια στα Τρίκαλα και με το 1-1 που απέσπασε από τον τοπικό ΑΟΤ κατέλαβε τη δεύτερη προνομιούχο θέση στον 6ο όμιλο πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία. Στο 43’ ο Γκαρός εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, αλλά ο Ταΐρης έπεσε και μπλόκαρε. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες των Τρικάλων μπήκαν αποφασισμένοι να σκοράρουν και πίεσαν ασφυκτικά την άμυνα των φιλοξενούμενων. Τα Τρίκαλα έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες, προτού ο Καπός νικήσει με διαγώνιο σουτ τον Βάσιτς για το 1-0 στο 54′.

Ο ΑΟΤ πήρε προβάδισμα στο σκορ, αναγκάζοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης να βγει στην επίθεση. Η απάντηση της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ ήταν άμεση, με τους παίκτες του έμπειρου τεχνικού να εκμεταλλεύονται στο έπακρον το τραγικό λάθος του Ταΐρη. Στο 61’ ο Τσιάρας έκανε τη σέντρα, ο πορτιέρο των Τρικάλων έχασε την μπάλα και ο Ελ Χέλβε από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Το σκορ παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, με τον Απόλλωνα να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γκατσολάρι (66’ Γιουκαρής), Γκουγκούδης, Τριανταφυλλάκος (88′ Κατσαντώνης), Συμελίδης, Σταματάκος (69’ Μακρίδης), Καπός.

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Κύργιας, Ρώσση, Βαφέας, Λούκιτς, Γκίνο, Ζοάο Πέδρο (53’ Μπεντινέλι), Ντ’ Ούρσο, Γκαρός (71’ Κονέ), Ντεφεντερίκο, Βάρκας (53’ Ελ Χέρβε).

Η τελική βαθμολογία του 6ου ομίλου:

Αστέρας Τρίπολης 9 (7-1)
Απόλλων Σμύρνης 4 (7-3)
Τρίκαλα 2 (2-3)
Απόλλων Παραλιμνίου 1 (1-10)

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024