Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτος στον 4ο όμιλο ο ΠΑΟΚ με εξάρα στα Σπάτα

Πρώτος στον 4ο όμιλο ο ΠΑΟΚ με εξάρα στα Σπάτα

Με χατ τρικ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς -που αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος- και δύο γκολ του Νίκου Καρέλη ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 6-0 στα Σπάτα του Αήττητου και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου ως πρώτος από τον 4ο όμιλο

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αδιάφορος, αλλά ούτε και υπερόπτης στα Σπάτα. Φιλοδώρησε με έξι τέρματα την ομάδα του Αήττητου (0-6) με πρωταγωνιστές τους Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς (χατ τρικ σε ένα ημίχρονο), Νίκο Καρέλη (δύο γκολ) και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου ως πρώτος από τον 4ο όμιλο.

Επί της ουσίας πραγματοποίησε μια καλή προπόνηση, σ’ έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξε να ξεκινήσει το παιχνίδι με αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές. Ο Ρέι ήταν κάτω από τα δοκάρια και οι Κρέσπο, Χατσερίντι, Μαλεζάς και Τόσκα στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή επιστρατεύτηκαν οι Κάνιας, Μπίσεσβαρ, στα άκρα οι Λημνιός και Ουάρντα και στην επίθεση ο Καρέλης πίσω από τον Ακπόμ. Οι Θεσσαλονικείς από το ξεκίνημα του αγώνα δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κοκκαλά, ενώ πέτυχαν και δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 13ο λεπτό μετά από κόρνερ του Ουάρντα, ο Κρέσπο έπιασε το σουτ με τη μπάλα να μη καταλήγει στα δίχτυα του Αήττητου, αλλά στο κάθετο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τους Ασπρόμαυρους με τον Νίκο Καρέλη. Ο Ουάρντα από δεξιά προσπάθησε να μεταφέρει τη μπάλα στα καρέ του Αήττητου
με τη βοήθεια του Βούκοβιτς, που δεν μπόρεσε ν’ απομακρύνει, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Κρητικού επιθετικού που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Κοκκαλά για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι πριν πετύχουν το δεύτερο τέρμα τους είχαν άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες για ν’ ανεβάσουν το δείκτη του σκορ. Στο 21′ αρχικά με την κεφαλιά του Χατσερίντι και στη συνέχεια με το άστοχο πλασέ του Καρέλη και στο 25′ ο Ακπόμ εντός περιοχής – αφύλακτος – έκανε το πλασέ με το αριστερό, όμως η μπάλα πέρασε έξω. Το 2-0 έγινε στο 26ο λεπτό με τον Λημνιό να κάνει το γύρισμα από δεξιά και τους Καρέλη και Άκπομ να μη μπορούν να πιάσουν το σουτ που θα ήθελαν, όμως ο Κάνιας που παρακολουθούσε τη φάση με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο 62ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ ο Σέρβος επιθετικός έπιασε την καρφωτή κεφαλιά με τον Κοκκαλά να μη μπορεί να αντιδράσει και τον Δικέφαλο να σημειώνει άλλο ένα γκολ. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε να ρίξει στο ματς τους νεαρούς Μπαλογιάννη και Λύρατζη για να πάρουν και αυτοί το βάπτισμα του πυρός. Οι δύο ποδοσφαιριστές από την Κ20 είχαν μια καλή παρουσία δείχνοντας πως αξίζουν την προσοχή τους από τον ΠΑΟΚ.

Οι Ασπρόμαυροι πέτυχαν και τέταρτο τέρμα με τον Καρέλη στο 75ο λεπτό από πλεονεκτική θέση ζευγαρώνοντας τα δικά του τέρματα στην αποψινή αναμέτρηση. Μπορεί το ματς να μην είχε ενδιαφέρον, όμως ο ΠΑΟΚ συνέχισε να βομβαρδίζει την εστία του Αήττητου και Κοκκαλά να μαζεύει άλλες δύο φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του μέχρι το τέλος του αγώνα. Μέσα σε δύο λεπτά ο Πρίγιοβιτς πέτυχε άλλα δύο τέρματα. Στο 84′ μετά από λανθασμένο γύρισμα του Λάμπρου ο διεθνής Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ με πλασέ έκανε το 5-0.

Στο 85′ μετά από σέντρα του Λύρατζη από δεξιά ο Πρίγιοβιτς με προβολή έκανε το 6-0 και το πρώτο του χατ-τρικ για φέτος. Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ έπαιξε με 10 ποδοσφαιριστής καθώς ο Χοσέ Κάνιας αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Αήττητος Σπάτων: Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Ηρακλής, Σταματάκης, Βούκοβιτς (62′ Κοκκόρης), Κασνέτση, Χατζηιωαννίδης, Γροντής, Μάγκας (58′ Κατσέρης), Καλογέρης

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κρέσπο (67′ Λύρατζης), Χατσερίντι, Μαλεζάς, Τόσκα, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (64′ Μπαλογιάννης), Λημνιός, Καρέλης, Ουάρντα, Ακπόμ (46′ Πρίγιοβιτς).

4ος ΟΜΙΛΟΣ
20/12 Εργοτέλης – Άρης 3-2
20/12 Αήττητος Σπάτων – ΠΑΟΚ 0-6

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΟΚ 7 (9-2)
Εργοτέλης 4 (5-5)
———————————
Αρης 4 (5-5)
Αήττητος Σπάτων 1 (2-9)

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024