Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο ΣΕΦ οι Φορτούνης, Σισέ και Ομάρ

Στο ΣΕΦ οι Φορτούνης, Σισέ και Ομάρ

Οι τρεις παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού βρίσκονται στο ΣΕΦ και παρακολουθούν από κοντά την αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια για την Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γκραν Κανάρια στο ΣΕΦ για την 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τους Κώστα Φορτούνη, Παπέ Αμπού Σισέ και Ομάρ Ελαμπντελαουί να βρίσκονται στο φαληρικό γήπεδο και να παρακολουθούν από κοντά το ματς με τους Ισπανούς.

Ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας των Πειραιωτών, ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός και ο Νορβηγός μπακ δίνουν το «παρών» στο γήπεδο και στηρίζουν έμπρακτα τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους παίκτες του στην αναμέτρηση με τους Ιβηρες.

Η παρουσία των τριών «ερυθρόλευκων» άσων στο ΣΕΦ αποδεικνύει περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος σαν μια γροθιά και όλοι μαζί ενωμένοι προχωρούν για νέες νίκες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο Κώστας Φορτούνης είναι γνωστός για την αγάπη του για την πορτοκαλή μπάλα και μάλιστα πολλές φορές έχει ανεβάσει στα social media βίντεο που παίζει μπάσκετ. Στο γήπεδο σήμερα τον ακολούθησαν και οι άλλοι δύο «ερυθρόλευκοι», με τον κόσμο να τους χειροκροτάει και να αποθεώνει για μια ακόμα φορά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024