Κοζέρ: Είχα αποστολή να σταματήσω τον Παππά και τα κατάφερα
Ο Φαμπιάν Κοζέρ μίλησε για την καλή λειτουργία της Ρεάλ που της έδωσε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και τη δική του καλή εμφάνιση και άμυνα κόντρα στον Νίκο Παππά
Η Ρεάλ επικράτησε καθαρά και με σχετική ευκολιά του Παναθηναϊκού με τον Κοζέρ να έχει κάνει πολύ καλή εμφάνιση τόσο επιθετικά όσο και πάνω στον Νίκο Παππά που τον εγκλώβισε στους 6 πόντους (2/4 σουτ) και 2 λάθη.
Ο Γάλλος της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε τα εξής:
«Κάναμε πολύ καλή δουλειά για 40 λεπτά, ήμασταν επιθετικοί από την αρχή, ειδικά στην άμυνα. Βρήκαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα κι επέστρεψε στο παιχνίδι, αλλά βρήκαμε λύσεις στο 2ο μέρος και φτάσαμε σε μια άνετη νίκη. Νιώθω καλά, ήμουν επιθετικός από την αρχή στην άμυνα, ειδικά στον Παππά, ήταν η… αποστολή μου να τον σταματήσω».
Η φετινή σεζόν στην κανονική περίοδο της Eurolewague που ολοκληρώθηκε αποτελεί ρεκόρ σε όλα τα επίπεδα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως ανακοινώθηκε.
Εντυπωσιακός ο Απόστολος Σίσκος στην πρεμιέρα του «Acropolis Swim Open» στο ΟΑΚΑ. Ο 21χρονος πρωταθλητής σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ και την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στα 200μ. ύπτιο!
LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βαλένθια για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Σε δηλώσεις που έκανε, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και στον τραυματισμό του Γιουσούφ Γιαζίτζι.