
Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνάντησε τον δικηγόρο του Νέλσον Μαντέλα
Εμβληματική φυσιογνωμία της ελληνικής ομογένειας, ο Γιώργος Μπίζος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δίκη του Νέλσον Μαντέλα και στον αγώνα Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου
Συνάντηση με τον Γιώργο Μπίζο, δικηγόρο του Νέλσον Μαντέλα και σπουδαίο υπέρμαχο των δικαιωμάτων του ανθρώπου, είχε ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στη Νότια Αφρική.
Ο κ. Ανδρουλάκης συνάντησε τον κ. Μπίζο στην οικεία του στο Γιοχάνεσμπουργκ και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του για τους σημαντικότερους σταθμούς της πορείας του στα δημόσια πράγματα της Νότιας Αφρικής, σε μια μακρά πορεία που ξεκίνησε όταν έφτασε στη χώρα ως πρόσφυγας από την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Εμβληματική φυσιογνωμία της ελληνικής ομογένειας, ο Γιώργος Μπίζος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δίκη του Νέλσον Μαντέλα και στον αγώνα Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου για την κατάργηση του απαρτχάιντ και την οικοδόμηση μιας δικαιότερης κοινωνίας χωρίς φυλετικές διακρίσεις.
- Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ: «Τάδε Εφη Ξένου» – 25 χρόνια πολιτικής ιστορίας με μολύβι και χαρτί
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα στο Μπρούκλιν – Νεκρή 41χρονη τρανς από τον εραστή της
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!



