Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία φοιτήτριας : Νέα φωτογραφία - ντοκουμέντο

Δολοφονία φοιτήτριας : Νέα φωτογραφία – ντοκουμέντο

Τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση της δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο είναι πολλά και όλοι αναμένουν την απονομή δικαιοσύνης σύντομα

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια, σχετικά με τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση της δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο είναι πολλά και όλοι αναμένουν την απονομή δικαιοσύνης σύντομα.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις πρώτες μέρες δημοσιοποίησης του εγκλήματος, η Ελένη Τοπαλούδη χτυπήθηκε στο κεφάλι με ηλεκτρικό σίδερο που της προκάλεσε σοβαρά τραύματα. Στο σίδερο ταυτοποιήθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης.

Στην δημοσιότητα ήρθε σήμερα, όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ, φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη βάση του σίδερου, με το οποίο χτύπησαν οι δύο κατηγορούμενοι την 21χρονη.

Στο μεταξύ, την ώρα που η οικογένεια του θύματος έχει ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορουμένων, εξετάζοντας την πιθανότητα να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση, το φως της δημοσιότητας είδαν χθες εξελίξεις γύρω από τις τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες της άτυχης κοπέλας.

Ειδικότερα, οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της άτυχης φοιτήτριας, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, έδειξαν πως μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, στις 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη.

Από τις 28 και μετά οι δικοί της την αναζητούν.

Στις 30 του μηνός, εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της, ενώ την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη, η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον έλληνα κατηγορούμενο.

Υπενθυμίζεται πως το κινητό της 21χρονης φοιτήτριας μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024