Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπολσονάρο: Ανυπόφορη εξαιτίας των μεταναστών η ζωή στη Γαλλία

Μπολσονάρο: Ανυπόφορη εξαιτίας των μεταναστών η ζωή στη Γαλλία

«Οι μετανάστες δεν εγκαταλείπουν τις ρίζες τους και θέλουν να επιβάλουν τον πολιτισμό τους, τα δικαιώματά τους και τα προνόμιά τους» τόνισε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Βραζιλίας

Την άποψη πως είναι ανυπόφορη η κατάσταση σε περιοχές της Γαλλίας εξέφρασε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρο, επαναλαμβάνοντας ότι σκοπεύει να αποσύρει τη χώρα του από το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση.

«Όλος ο κόσμος γνωρίζει τι συμβαίνει στη Γαλλία. Είναι απλά ανυπόφορο να ζει κανείς σε ορισμένες περιοχές της Γαλλίας» είπε ο ακροδεξιός πρόεδρος, σε μια ζωντανή παρέμβασή του στο Facebook.

«Και η αδιαλλαξία τους τείνει να συνεχίζει να αυξάνεται. Όσοι πηγαίνουν εκεί κάτω, ο γαλλικός λαός τους υποδέχεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» σημείωσε ο Μπολσονάρο.

«Όμως, γνωρίζετε πως είναι αυτοί οι άνθρωποι. Έχουν κάτι μέσα τους. Δεν εγκαταλείπουν τις ρίζες τους και θέλουν να επιβάλουν τον πολιτισμό τους, τα δικαιώματά τους και τα προνόμιά τους» σημείωσε ο πρόεδρος της Βραζιλίας, χωρίς να διευκρινίσει σε ποιους μετανάστες αναφέρεται.

«Η Γαλλία υποφέρει από αυτό, ένα μέρος του πληθυσμού, ένα μέρος των ενόπλων δυνάμεων, ένα μέρος των θεσμών άρχισε να παραπονιέται για όλο αυτό. Εμείς δεν θέλουμε κάτι τέτοιο για τη Βραζιλία» υπογράμμισε ο ίδιος.

Ο Ζαΐχ Μπολσονάρο επανέλαβε ότι η επόμενη κυβέρνηση της Βραζιλίας θα «καταγγείλει και θα ανακαλέσει» το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση του ΟΗΕ, το οποίο υπέγραψαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Μαρακές του Μαρόκου 160 χώρες.

«Δυστυχώς, η Βραζιλία, με τον νυν υπουργό Εξωτερικών της, υπέγραψε το Σύμφωνο. Εμείς δεν είμαστε κατά των μεταναστών, όμως πρέπει να έχουμε πολύ αυστηρά κριτήρια για να μπουν στη Βραζιλία. Θα καταγγείλουμε και θα ανακαλέσουμε αυτό το Σύμφωνο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024