Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προτάσεις δώρων για την καλύτερη σου φίλη

Προτάσεις δώρων για την καλύτερη σου φίλη

Δημιουργήσαμε για εσένα 8 τύπους φίλης και σου προτείνουμε τι δώρα να πάρεις.

Χριστούγεννα σημαίνουν στολισμένοι δρόμοι, κάλαντα να ακούγονται παντού, γλυκά, συναντήσεις με αγαπημένους φίλους και δώρα. Η θετική διάθεση κυριαρχεί και παίρνουμε μια δόση παραμυθιού, έστω και λίγες ημέρες.  Βέβαια αυτή η χαλαρή ατμόσφαιρα δεν βοηθάει πάντα, ειδικά όταν πρόκειται για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Και καλά όταν πρόκειται για δώρα – υποχρεώσεις. Τι γίνεται όμως όταν θέλεις να αγοράσεις κάτι ξεχωριστό για την καλύτερη σου φίλη; Το ψάξιμο είναι απαραίτητο και σίγουρα ο χαρακτήρας της παίζει σημαντικό ρόλο στην τελική επιλογή! Δημιουργήσαμε για εσένα 8 τύπους φίλης και σου προτείνουμε τι δώρο να της πάρεις.

Fan της αστυνομικής λογοτεχνίας: Η θεραπεία. Για τη φίλη που λατρεύει να λύνει μυστήρια, αυτό το βιβλίο είναι η ιδανική λύση! Θα βυθιστεί στον κόσμο του Sebastian Fitzek και εσύ θα πρέπει να προετοιμαστείς για άπειρες ώρες ανάλυσης του κάθε στοιχείου.

Για τη φίλη που σιγοτραγουδάει όπου και αν βρίσκεται, το φορητό Ηχείο JBL Mini Go 2 θα γίνει η καλύτερη συντροφιά. Αδιάβροχο και με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής μέχρι και 5 ώρες, το party θα ξεκινά ανά πάσα στιγμή.

Η καλύτερη σου φίλη καθυστερεί παντού και χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία το ότι κόλλησε στην κίνηση; Με το Mi Electric Scooter δεν θα έχει πια δικαιολογίες. Σχεδιασμένο για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη θα κάνει τη ζωή της ευκολότερη σε κάθε μετακίνηση.

Τι σημαίνει Hygge; Η φίλη σου που θέλει συνεχώς να ανακαλύπτει καινούριες ιδέες και έννοιες, «Το βιβλίο του Hygge» θα αγαπήσει αυτό το έργο που δείχνει τον δανέζικο τρόπο για να ζεις καλά.

Η καλύτερη σου φίλη εύχεται να ζούσε σε άλλες, προηγούμενες δεκαετίες γιατί εκείνο το στυλ την εμπνέει αλλά ταυτόχρονα θέλει να εκμεταλλεύεται κάθε πτυχή της τεχνολογίας; Τότε το πικάπ Lenco TT-11 με ενσωματωμένα ηχεία θα την ενθουσιάσει, αφού θα ακούει τα αγαπημένα της βινύλια στην καλύτερη ποιότητα.

Για την ταξιδιάρα φίλη σου μια A2S βαλίτσα καμπίνας θα την εμπνεύσει για να οργανώσει το επόμενο ταξίδι της. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία για να πας μαζί της και να ανακαλύψετε μαζί καινούριους προορισμούς.

Τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική εποχή για φωτογραφίες. Και για τη φίλη που λατρεύει να απαθανατίζει τις στιγμές της, ποια είναι η καλύτερη επιλογή από την Polaroid Pop Instant; Θα φωτογραφίζει και θα εκτυπώνει τις φωτογραφίες της άμεσα και εύκολα για να δημιουργήσει το δικό της άλμπουμ αναμνήσεων που θα τη συνοδεύει για χρόνια.

Για τη φίλη που τα βιβλία είναι η αγαπημένη της μορφή τέχνης, «Η λογοτεχνία με απλά λόγια» θα τη συντροφεύει στις χαλαρές της στιγμές και θα γνωρίσει τα βασικά ρεύματα, θέματα και είδη της λογοτεχνίας μέσα από περισσότερα από 250 λογοτεχνικά έργα.

Για περισσότερα δώρα και επιλογές μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα του Public εδώ: www.public.gr ή κάποιο από τα φυσικά τους καταστήματα.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024