Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πασκουάλ: Να τα κάνουμε όλα σωστά

Πασκουάλ: Να τα κάνουμε όλα σωστά

Ο Καταλανός μίλησε για την αυριανή εκτός έδρας δοκιμασία του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στη 13η αγωνιστική της Euroealgue

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία (19/12, 22:00) και ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει από τους παίκτες του να ανταποκριθούν σε ένα παιχνίδι υψηλού βαθμού δυσκολίας.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε για την αναμέτρηση με τη Βασίλισσα κατά την άφιξη της ομάδας στη Μαδρίτη, τονίζοντας πως οι πρωταθλητές Ευρώπης θα είναι ακόμα πιο επιθετικοί μετά την ήττα τους στην ισπανική λίγκα, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως για να έχουν ελπίδες διπλού οι «πράσινοι» θα πρέπει να κάνουν σωστά τα… πάντα μέσα στο παρκέ.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Η Ρεάλ είναι μία εκπληκτική ομάδα, που πέρυσι κέρδισε το τρόπαιο. Επίσης παίζουν πολύ καλά και μετά την ήττα τους στο ισπανικό πρωτάθλημα θα είναι συγκεντρωμένοι και πάρα πολύ επιθετικοί. Για να κερδίσουμε στη Μαδρίτη πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά.

Είναι μία ομάδα, που σκοράρει 85 πόντους κατά μέσο όρο και εμείς από την πλευρά πρέπει να φερθούμε έξυπνα στην επίθεση, έχοντας διαφορετικό πλάνο όταν βρίσκεται στο παρκέ ο Ταβάρες.

Φυσικά πρέπει να παίξουμε καλά και στην άμυνα και εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά, τότε θα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη και τα συναισθήματά μας, καθώς όταν κάνεις λάθος, τρέχουν εξαιρετικά στον αιφνιδιασμό.

Επίσης πρέπει να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ, αφού η Ρεάλ είναι πολύ καλή στα επιθετικά. Πρέπει να συνεχίσουμε, στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε καλύτερη εικόνα και κάναμε ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να ψάξουμε τις πιθανότητές μας».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024