Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τις γιορτές χαρίζουμε τα πιο όμορφα «Δώρα Αγάπης»

Τις γιορτές χαρίζουμε τα πιο όμορφα «Δώρα Αγάπης»

Πόση χαρά και αγάπη μπορεί να κρύβεται σε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο; Οι περισσότεροι ανυπομονούμε να παραλάβουμε το δικό μας, αλλά έχει άλλη χάρη να χαρίζεις εσύ ο ίδιος σε κάποιον δικό σου άνθρωπο ένα μοναδικό δώρο και να βλέπεις τη λάμψη στο βλέμμα του. Τα Χριστούγεννα όμως είναι μια εξίσου καλή αφορμή για να χαρίσουμε […]

Πόση χαρά και αγάπη μπορεί να κρύβεται σε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο; Οι περισσότεροι ανυπομονούμε να παραλάβουμε το δικό μας, αλλά έχει άλλη χάρη να χαρίζεις εσύ ο ίδιος σε κάποιον δικό σου άνθρωπο ένα μοναδικό δώρο και να βλέπεις τη λάμψη στο βλέμμα του. Τα Χριστούγεννα όμως είναι μια εξίσου καλή αφορμή για να χαρίσουμε απλόχερα χαμόγελα και στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Τα τελευταία τρία χρόνια η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος μας ενώνει  προσκαλώντας μας να χαρίσουμε τα δικά μας «Δώρα Αγάπης». Πρόκειται για μια πράξη προσφοράς που τείνει να γίνει θεσμός για όλες τις εορταστικές περιόδους.

Κάπου ανάμεσα στους διαδρόμους των καταστημάτων κι ενώ ψωνίζουμε όλα τα απαραίτητα πράγματα που χρειαζόμαστε για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι που οργανώνουμεη ΑΒ μας δίνει τη δυνατότητα να βάλουμε στο καλάθι μας ένα ή και περισσότερα από τα τρία «Δώρα Αγάπης» που έχει ετοιμάσει, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να συμμετέχουμε κι εμείς στο κύμα προσφοράς και αγάπης προς τους συμπολίτες μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Φέτος  μάλιστα, η εταιρεία προσφέρει περισσότερες επιλογές, ενώ για κάθε δώρο που εμείς αγοράζουμε, εκείνη προσφέρει 2€ στην «Τράπεζα Τροφίμων».

Ποια είναι όμως τα τρία ξεχωριστά «Δώρα Αγάπης» που μπορούμε να προσφέρουμε;

Το πιο τρυφερό δώρο

Για κάποιους οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων δεν συνδέονται με ένα ζεστό σπίτι γεμάτο κόσμο και ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι μπροστά από το τζάκι.  Για εκείνους, το πρώτο «Δώρο Αγάπης» της ΑΒ σίγουρα θα αποδειχθεί και το πιο τρυφερό της ζωής τους. Γι’ αυτό και μέσα στο κουτί θα βρείτε βασικά είδη διατροφής όπως μπισκότα, μαύρη σοκολάτα, σοκολάτα γάλακτος, Passata, αλεύρι, πένες, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ. Μη ξεχνάτε άλλωστε πως τα Χριστούγεννα είναι εκτός των άλλων, και μια μεγάλη γιορτή αλληλεγγύης. Το δώρο αυτό μπορείτε να το προσφέρετε απευθείας σε κάποιον που γνωρίζετε ότι έχει ανάγκη ή να το αφήσετε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων στα καταστήματα της ΑΒ για την ενίσχυση τοπικών οργανώσεων ή να το κρατήσετε  για δική σας χρήση.

Το πιο γιορτινό δώρο

Εάν είστε καλεσμένοι σε κάποιο τραπέζι τα Χριστούγεννα ή και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και δεν έχετε προλάβει να πάρετε εκείνο το δώρο που τόσο καιρό αναζητάτε, μην ανησυχείτε γιατί η λύση βρίσκεται στο δεύτερο «Δώρο Αγάπης». Ο οικοδεσπότης σίγουρα θα εκτιμήσει τη χρησιμότητά του, μιας και σε αυτό το πακέτο, θα βρείτε το λευκό κρασί «Παράγκα» ή το κόκκινο κρασί «Κτήμα Σκούρα-Portes Merlot», πάστα ελιάς καλαμών «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη και φιστίκια «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη». Σίγουρα, το συγκεκριμένο δώρο θα εκτιμηθεί, μπορεί ακόμη και να σώσει τη βραδιά που έχει οργανώσει αν χρειαστεί παραπάνω κρασί ή λιχουδιές για τους καλεσμένους του.

Το πιο γλυκό δώρο

Για τους γλυκατζήδες της παρέας, το τρίτο «Δώρο Αγάπης» είναι και το πιο γλυκό πακέτο που θα μπορούσαν να παραλάβουν τις γιορτές. Ανοίγοντάς το θα βρει κανείς τους πιο αρωματικούς καφέδες και ιδιαίτερες σοκολάτες για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Συγκεκριμένα το κουτί περιλαμβάνει coffee way καφέ φίλτρου φουντούκι/βανίλια, Lindt Excellence σοκολάτα με πορτοκάλι ή Lindt Excellence σοκολάτα με θαλασσινό αλάτι, Lindt Excellence σοκολάτα με 85% κακάο ή Lindt Excellence σοκολάτα με σοκολάτα υγείας με τσίλι.

Τα Γιορτινά κουτιά είναι έτοιμα να χαρίσουν χαμόγελα και αγάπη σε όλους. Έξυπνα και ταυτόχρονα χρηστικά δώρα που σίγουρα θα χαρίσουν χαμόγελο σε κάθε παραλήπτη, μιας και η ΑΒ επιχειρεί για ακόμη μια φορά να μας ενώσει για να περάσουμε τα πιο γλυκά #Xristougennamazi.

Μην ξεχνάτε άλλωστε, πως για κάθε «Δώρο Αγάπης», η ΑΒ Βασιλόπουλος, μαζί με εμάς και τη διάθεσή μας να προσφέρουμε αγάπη στις γιορτές, δωρίζει 2 ευρώ στην Τράπεζα Τροφίμων.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024