Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παλικαρίσια νίκη του Παναιτωλικού στο Βικελίδης

Παλικαρίσια νίκη του Παναιτωλικού στο Βικελίδης

Η ομάδα του Αγρινίου πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1

Ο Παναιτωλικός πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε του Άρη με 2-1. Μια πολύ σημαντική επιτυχία για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, καθώς η κατάκτηση των τριών βαθμών δίνει την δυνατότητα στον Παναιτωλικό να «σκαρφαλώσει» στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 21 πόντους. Από την άλλη πλευρά ο Άρης έχασε ξανά πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για τον τεχνικό των κίτρινων, Σάββα Παντελίδη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με σοβαρό τραυματισμό παίκτη του Παναιτωλικού, καθώς μόλις στο δέκατο λεπτό ο Καμαρά κτύπησε στο γόνατο. Όπως ανέφερε η πρώτη γνωμάτευση, η βγήκε η επιγονατίδα του Αφρικανού, με τον Μανά να παίρνει τη θέση του. Μετά από αυτή την αλλαγή, στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Μοράρ, ενώ ο Μανά δεξιά.

Μπορεί στο πρώτο μέρος να μην είχαμε γκολ, ωστόσο είχαμε… όλα τα υπόλοιπα! Εξαιρετικό ρυθμό, φάσεις (κυρίως από τον Αρη), πέναλτι, αποβολή, μέχρι και χαμένο πέναλτι. Οι κίτρινοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 6’ (κεφαλιά Δεληζήση), ενώ στο 14’ η… κατάρα των δοκαριών για τον Γιουνές χτύπησε και πάλι, με τον Τυνήσιο τη μία από τις δυο κορυφαίες φάσεις για την ομάδα του στο πρώτο μέρος.

Γκάφα Δεληζήση, τραγική εκτέλεση Μάζουρεκ
Στο 27’ ο Δεληζήσης έκανε τραγικό γύρισμα προς τον Κουέστα, με Μοράρ να βγαίνει τετ α τετ με τον Ισπανό τερματοφύλακα να τον πιάνει από το σορτσάκι και τον διαιτητή Ευαγγέλου να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Μάλιστα απέβαλλε τον Κουέστα με απευθείας κόκκινη, με τους ανθρώπους του Άρη να διαμαρτύρονται υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης τους έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη.

Ο Μάζουρεκ ωστόσο εκτέλεσε το πέναλτι κάκιστα με τη μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία του Αναγνωστόπουλου που είχε περάσει στο ματς αντί του Γιουνές που… θυσιάστηκε από τον Παντελίδη. Στο δεύτερος μέρος, ο 21χρονος Μαλής κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ στην Σούπερ Λίγκα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Αγρινίου στο 63′. Η απάντηση του Άρη ήταν πάντως άμεση καθώς ο Ντιγκινί κατάφερε να ισοφαρίσει στο 71′ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τα πάνω τους, μια νέα γκάφα, αυτή τη φορά από τον Σιώπη ήρθε να αλλάξει και πάλι τα δεδομένα στο ματς. Ο Λουσέρο εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Σιώπης άφησε τη μπάλα να περάσει αδικαιολόγητα ανάμεσα από τα πόδια του, με τον Αναγνωστόπουλο να αιφνιδιάζεται και να τη βλέπει να καταλήγει στα δίχτυα του (1-2).

Άρης (Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (55’ Μενέντεθ), Σιώπης, Ματίγια, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία (82’ Ναζλίδης), Ντιγκινί, Γιουνές (30’ Αναγνωστόπουλος).

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Τσοκάνης, Μαλής, Άργκους, Ντιας (88’ Χαντάκιας), Λουσέρο, Καμαρά (13’ Μανά), Μάζουρεκ (83’ Τσιγγάρας), Μπαρμπόσα, Μοράρ.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024