Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάει «τρένο» ο Αστέρας του Παράσχου

Πάει «τρένο» ο Αστέρας του Παράσχου

Με γκολ του Τόνσο στο 87ο λεπτό, ο Αστέρας επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ στην Τρίπολη και έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του.

Ο ΟΦΗ ήθελε να εξαργυρώσει την… ψυχολογία που έχτισε μετά την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Αστέρας να διευρύνει το νικηφόρο σερί του με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του. Αυτοί που χαμογέλασαν τελικώς ήταν οι Αρκάδες που έκαναν την ανατροπή  (βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 26′) και πήραν τελικώς το παιχνίδι (2-1) με γκολ του Μάρτιν Τόνσο στο 87′!

Η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων, χρονολογείται στις 22 Φλεβάρη του 2015 και οι Μελανόλευκοι μάλλον θέλουν να την διαγράψουν από τη μνήμη τους. Ένα βαρύ 6-1 που σίγουρα ανήκει στο παρελθόν. Η ομάδα της Κρήτης στην επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» έχει δείξει ότι μπορεί να κοντράρει τους πάντες. Έχει καταφέρει να επικρατήσει επί των δύο αιωνίων αντιπάλων εξάλλου. Στην Τρίπολη όμως, ο Αστέρας του «αναμορφωτή» Γιώργου Παράσχου είχε την τελευταία λέξη.

Πιο αναλυτικά, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την σέντρα, χωρίς να μπορούν να την μετουσιώσουν σε γκολ. Οι φιλοξενούμενοι στην πορεία κατάφεραν να ισορροπήσουν τα πράγματα και εν τέλει να ανοίξουν και το σκορ. Ο Δεληγιαννίδης στο 26′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στη Superleague (το πρώτο ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό) έκανε το 1-0 μετά από εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο ΟΦΗ ήταν έτοιμος για μεγάλο «διπλό». Το κρατούσε μέχρι και το 61ο λεπτό. Όμως ο Τόνσο έσωσε τους γηπεδούχους.

Ένας Αστέρας πολύ πιο δραστήριος στην επανάληψη (συνολικά έκανε 21 τελικές) αποσυντόνισε την άμυνα των Κρητικών, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 62ο λεπτό κι έπειτα στο 87′ και πάλι με τον Αργεντινό άσο πήρε την τέταρτη διαδοχική του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Μουνάφο, Καλτσάς (82’ Τσιλιανίδης), Μανιάς (88’ Βαλιέντε), Φερνάντεθ (65’ Δουβίκας)

ΟΦΗ: Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός (63’ Ντίνας), Μεγιάδο, Κυριακίδης (88’ Κουτσιανικούλης), Πλατέλλας, Σασί (63’ Νέιρα), Βουό.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024