Θ. Θεοχαρόπουλος: Ναι στην εθνική συνεννόηση, όχι στο κομματικό και πελατειακό κράτος
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στο 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, τόνισε πως χρειάζεται διάλογος μεταξύ των δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου, αλλά δεν χρειάζεται παροχολογία
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ, τόνισε πως χρειάζεται διάλογος μεταξύ των δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου, αλλά δεν χρειάζεται παροχολογία.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος επιτέθηκε στην κυβέρνηση με σφοδρότητα. Είπε ότι έχει κάνει στάση πληρωμών και δίνει πίσω στους πολίτες μόλις το 1/10 από όσα τους πήρε.
«Οδηγεί σε βάθεμα της κρίσης» συνέχισε, τονίζοντας πως η ΔΗΜΑΡ και το ΚΙΝΑΛ είναι υπέρ της εθνικής συνεννόησης, καθώς, όπως είπε, χωρίς εθνική συνεννόηση «δεν θα προωθήσουμε τις αναγκαίες και επείγουσες μεταρρυθμίσεις».
Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε επίσης ότι πρέπει να ηττηθεί το κομματικό και πελατειακό κράτος, σημειώνοντας πως «αν συνεχιστεί η εναλλαγή του στην εξουσία, δεν θα έχει μέλλον η χώρα».
Είπε επίσης «όχι στην ακραία πόλωση και τη σκανδαλολογία».
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]



