Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπουλμπασάκος: Το Κίνημα Αλλαγής είναι το κοινό μας σπίτι

Μπουλμπασάκος: Το Κίνημα Αλλαγής είναι το κοινό μας σπίτι

Το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙΝ.Α.Λ τονίζει ότι κανένα πρόβλημα δεν θα αναιρέσει την αφοσίωσή μας στην ανασυγκρότηση του σοσιαλδημοκρατικού πόλου

Οι αναταράξεις στο Κίνημα Αλλαγής καλά κρατούν μετά τις διαφοροποιήσεις της ΔΗΜΑΡ και το ψυχρό κλίμα του Θ. Θεοχαρόπουλου με την πρόεδρο του Κινήματος, Φ. Γεννηματά. Ωστόσο, παρά τις αντιπαραθέσεις υπάρχουν φωνές που προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Συγκεκριμένα, ο Γ. Μπουλμπασάκος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙΝ.Α.Λ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΔΗΜ.ΑΡ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Η Δημοκρατική Αριστερά με οδηγό τις αποφάσεις του 4ου Συνεδρίου της, προχώρησε το Σεπτέμβριο του 2015, στην Προγραμματική Συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ και τις Κινήσεις Πολιτών, και δημιούργησε την Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Τον Μάρτιο του 2018 συμμετείχαμε στην δημιουργία του Κινήματος Αλλαγής. Με την απόφαση της Πανελλαδικής μας Συνδιάσκεψης το 2016, και με όλες τις αποφάσεις των Κ.Ε που επακολούθησαν, μείναμε δεσμευμένοι στην ιστορική απόφαση της συμπόρευσης της Ανανεωτικής Αριστεράς με τις δυνάμεις του Σοσιαλιστικού Κινήματος.

Στη διάρκεια αυτής της πορείας αντιμετωπίσαμε, με επιτυχία, προβλήματα, αγκυλώσεις και διαφωνίες.

Το ίδιο θα πράξουμε και τώρα.

Κανένα πρόβλημα δεν θα αναιρέσει την αφοσίωσή μας στην ανασυγκρότηση του σοσιαλδημοκρατικού πόλου ως σύγχρονης αριστερής πρότασης διακυβέρνησης.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι το κοινό μας σπίτι».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024