Το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙΝ.Α.Λ τονίζει ότι κανένα πρόβλημα δεν θα αναιρέσει την αφοσίωσή μας στην ανασυγκρότηση του σοσιαλδημοκρατικού πόλου

Οι αναταράξεις στο Κίνημα Αλλαγής καλά κρατούν μετά τις διαφοροποιήσεις της ΔΗΜΑΡ και το ψυχρό κλίμα του Θ. Θεοχαρόπουλου με την πρόεδρο του Κινήματος, Φ. Γεννηματά. Ωστόσο, παρά τις αντιπαραθέσεις υπάρχουν φωνές που προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Συγκεκριμένα, ο Γ. Μπουλμπασάκος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙΝ.Α.Λ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΔΗΜ.ΑΡ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Η Δημοκρατική Αριστερά με οδηγό τις αποφάσεις του 4ου Συνεδρίου της, προχώρησε το Σεπτέμβριο του 2015, στην Προγραμματική Συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ και τις Κινήσεις Πολιτών, και δημιούργησε την Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Τον Μάρτιο του 2018 συμμετείχαμε στην δημιουργία του Κινήματος Αλλαγής. Με την απόφαση της Πανελλαδικής μας Συνδιάσκεψης το 2016, και με όλες τις αποφάσεις των Κ.Ε που επακολούθησαν, μείναμε δεσμευμένοι στην ιστορική απόφαση της συμπόρευσης της Ανανεωτικής Αριστεράς με τις δυνάμεις του Σοσιαλιστικού Κινήματος.

Στη διάρκεια αυτής της πορείας αντιμετωπίσαμε, με επιτυχία, προβλήματα, αγκυλώσεις και διαφωνίες.

Το ίδιο θα πράξουμε και τώρα.

Κανένα πρόβλημα δεν θα αναιρέσει την αφοσίωσή μας στην ανασυγκρότηση του σοσιαλδημοκρατικού πόλου ως σύγχρονης αριστερής πρότασης διακυβέρνησης.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι το κοινό μας σπίτι».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr